Pretraži

„VIŠE MI NE SMETAJU TA PITANJA“: Emina Jahović progovorila o spekulacijama da ima novog partnera

Showbiz
0
Photo: Instagram/yaemina

Tako je bilo i ovog puta, kada je pevačica nastupala u Beogradu, a tom prilikom ona je za medije progovorila i o odnosu sa Mustafom, ali i o navodnoj vezi koju ima u Turskoj.Kako je istakla, ona je potpuno posvećena svojim sinovima i karijeri.

– Ja sam zaljubljena u svoje sinove. To sam im i pre neki dan rekla, a ako me pitate da li postoji neki muškarac, mislim da je to prevaziđena tema. Ja bih više volela da ljudi pričaju o mojoj muzici i o tome kako ja stvaram – istakla je Jahovićeva.

Emina se potom osvrnula na spekulacije da u Turskoj ima partnera.

– Skoro svaki mesec me povezuju sa nekim novim partnerom u Turskoj tako da mi ta pitanja više i ne smetaju – objasnila je ona i najavila svoj veliki povratak na scenu i u klubove.

 Ja se sada upravo na veilka vrata vraćam muzici. Više sam pažnje posvetila svojoj kozmetici i dosta sam radila na tome i zbog toga je muzika u neku ruku ispaštala. Poželela sam da se vratim svojoj muzici i svojim fanovima. Za leto sam spremila divnu jednu klupsku pesmu i mislim da će to biti jedan lepi letnji hit – zaključila je pevačica za Kurir.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz