Pretraži

VIL SMIT IZNENADIO POTEZOM: Nakon priča o razvodu pojavio se u društvu supruge, a reči koje je uputio ostavile su bez teksta! (FOTO)

Showbiz
0
Vil Smit
Foto:Printscreen/Instagram: willsmith

Džejda Pinket Smit je sinoć organizovala promociju svojih memoara pod nazivom „Worthy“, a njen suprug Vil Smit se na iznenađenje mnogih pojavio na ovom događaju.

Brak Džejde i Smita je pod lupom javnosti otkako je glumica objavila da njih dvoje ne žive zajedno od 2016. godina. Ta vest je iznenadila njihove fanove, budući da su mnogi smatrali da poznati par uživa u skladnom braku, a nakon raznih priča i nagađanja glumica se ponovo oglasila.

Džejda je tom prilikom navela da to što su razdvojeni ne znači i da su se razveli, što je još više zbunilo sve, a onda je usledio potez koji niko nije očekivao.

Vil Smit
Foto: John Cassini/Pratt Library / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Naime, na sinoćnjoj promociji memoara koja se održala u Baltimoru, gradu u kom je rođena Džejda Pinket Smit, pojavio se između ostalog i Vil Smit, a slavni glumac je ovom prilikom održao kratak govor.

On je izašao na binu, zagrlio suprugu i dodao:

– Uvek ću biti tu uz nju, podržavaću je do kraja života – rekao je glumac i dodao kako je ona takođe najbolja prijateljica koju je ikada imao na ovoj planeti.

– Možeš da voliš nekoga do kraja života čak i ako se ne slažeš sa njim – poručio je juče Vil Smit, piše TMZ.

Džejdi su na promociji podršku pružila i deca poznatog para Džejden i Vilou Smit, kao i Trej Smit kog je glumac dobio u braku sa Šeri Zampino.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz