Pretraži

VIL SMIT JE ZBOG NJE LUPAO ŠAMARE KOLEGAMA: Mislila je da neće imati razloga da se razvede, a onda je usledio ŠOK!

News
0
Photo: Instagram/willsmith

Vil Smit je prošle godine bio u centru pažnje zbog problema koji je nastao na dodeli nagrada i to sve zbog svoje supruge.

Vilova supruga Džejda Pinket Smit sada je iznenadila javnost priznanjem da već sedam godina ne živi sa njim, ali da nisu želeli da obaveštavaju javnost o njihovom “mogućem razvodu’,  budući da se još uvek trude da shvate kako treba da izgleda njihova budućnost.

„Do 2016. bili smo iscrpljeni od pokušaja. Mislim da smo oboje bili zaglavljeni u našoj fantaziji o tome kakav onaj drugi treba da bude“, rekla je Džejda koja je pre dve godine priznala da je imala aferu sa 22 godine mlađim muzičarem. Tada je razmišljala o razvodu, „ali nije mogla da prolazi kroz to“.

„Obećala sam da nikada neće biti razloga da se razvedemo. Da ćemo proći zajedno kroz bilo šta. I jednostavno nisam bila u stanju da prekršim to obećanje“ dodala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Podsećamo, prošle godine su apsolutno svi ikada bili u šoku zbog poteza Vila Smita, jer je na dodeli oskara napravio skandal o kome se pričalo danima.

Naime on je svog kolegu glumca Krisa Roka udario šamarom zbog neslane šale koju je izrekao na račun njegove supruge.

Smit je kasnije saopštio da je to uradio da bi zaštitio svoju ženu Džejdu Pinket Smit, zato što se njegov kolega našalio na račun alopecije koju njegova žena ima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

 

Zanimljiva činjenica je i to da su oni i kada se dogodio nemili događaj na dodeli Oskara bili razdvojeni i nisu živeli zajedno, ali je on očigledno želeo da stane na stranu žene sa kojom je proveo život i sa kojom ima decu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News