Pretraži

ADEL SE UDALA?! Pevačica konačno potvrdila ono u šta su mnogi sumnjali

Showbiz
0
Foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Dugo se šuškalo o tome da se Adel udala, kako pišu strani mediji, poznata pevačica navodno je sada potvrdila da je stupila u brak sa agentom Ričem Polom!

Da se Adel tajno udala počelo se spekulisati još prošle godine, a još veću sumnju da je priča tačna podstaklo je to što je Adel nedavno Riča nazvala svojim mužem. Kako se navodi, ona je tokom humorističnog šoua svog najboljeg prijatelja Alana Kara u Los Anđelesu obelodanila da se udala.

Ove navode iznela su dva svedoka koji su bili prisutni kada je ovu vest potvrdila za Instagram nalog „Deuxmoi“ koji se bavi tračevima o slavnim osobama.

– Večeras sam bio na šou Alana Kara u Los Anđelesu i Adel je bila u publici. On je pitao publiku da li se neko udao ili oženio nedavno, a ona je vikala „Jesam“ – kaže ovaj izvor.

– Kada su pitali da li se neko nedavno venčao, ona je viknula „Ja sam“. Bila je super slatka, ali je iznenada nestala sa šoua pre kraja – rekao je drugi izvor.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Ima više razloga da se veruje da su priče istinite, a jedan od njih je taj što je novinarka u emisiji „CBS Mornings“ upitala njenog partnera Riča da li treba Adel da oslovljava sa „gospođa Pol“, tačnije po njegovom prezimenu, na šta je on samo stidljivo rekao:

– Možeš da je zoveš kako god želiš – rekao je on nadovezavši se da ne voli baš javno da priča o svom životu, pa je dodao:

Ja sam na dobrom mestu, mi smo na dobrom mestu. Srećni smo. Ona je sjajna. Bila je sjajna za mene, bili smo sjajni jedno za drugo.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz