Pretraži

„MORA DA SE ZNA KO JE BIO PRVI“: Vesna Đogani se oglasila povodom vodećeg trenda, pa uputila jasnu poruku svima (FOTO)

Showbiz
0
vesna đogani
Foto: Instagram printscreen/djoganivesna

Pevačica Vesna Đogani postoji na muzičkoj sceni već više od dve decenije, te predstavlja začetnicu brojnih trendova, kao i uzor mlađim koleginicima.

Vesna se popularnoj dens grupi „Đogani fantastiko“ priključila početkom 2000tih, najpre kao plesačica, da bi ubrzo dobila i ulogu glavnog vokala nakon izlaska Slađe Delibašić iz pomenute grupe.

Na početku svoje karijere, a i kasnije, Vesna je bila prepoznatljiva po dobrom stilu i vizuelnim transformacijama, kao i po tome što prati, ali i postavlja trendove.

Gotovo celu karijeru pevačica je bila prepoznatljiva po plavoj kosi, iako se nedavno oprobala i kao brineta, da bi se ubrzo opet vratila u plavo.

Već neko vreme kao vodeći trend kada se radi o kosi i frizurama nameće se takozvani „wolfcut“, odnosno izraženi stepeni u kosi celom njenom dužinom, kao i specifičan način feniranja uz pomoć kojeg bi vaša kosa trebala da ima „bouncy“ efekat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Djogani (@djoganivesna)

Sada, Vesna Đogani je podelila svoj snimak iz 2003. godine i istakla da će njena frizura iz tog period biti vodeći trend sledeće godine.

„Predviđaju da je ovo najmodernija frizura 2024. godine (u varijacijama boja i tonova). Ali ipak mora da se zna ko je bio prvi“, našalila se pevačica

vesna đogani
Foto: Instagram printscreen/djoganivesna

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz