Pretraži

POZVANI NA SLAVLJE: Vesna i Đole Đogani otkrili nešto više o odnosima u porodici, pa izneli detalje Lunine i Markove proslave

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/djoganivesna

Njen suprug Marko Miljković je upriličio veliko veselje koje je počelo juče popodne u njihovom stanu, a potom bilo nastavljeno u jednom prestoničkom restoranu.S obzirom na to da odnosi u porodici Đogani već godinama intrigiraju javnost, te da su tokom godina brojne stvari iznošene na račun Vesne, Đoleta, Gagija, Anabele, Lune, kao i Đoletove bivše žene Slađe Delibašić i njihove dve ćerke, pa su se mnogi zapitali da li je iko od članova ove porodice pozvan na proslavu.

Po svemu sudeći čini se da su između Gagija, Đoleta i Vesne odnosi u potpunosti izglađeni, te da su ih lično Gagi i Marko zvali na jučerašnju proslavu.

Opšte narodno veselje, ne zna se ko pije, a ko plaća, tetka jedna zove vrišti, plače od sreće – rekla je Vesna, a onda je Đole dodao da ga je Gagi zvao na proslavu.

Gagi i Marko su otvorili šampanjac. Pozvani smo na slavlje, Gagi me je zvao, razgovarao sam sa njim, a onda sam tražio Marka, rekao je da smo svi pozvani – rekao je Đole, piše "Blic".

Podsetimo, nekoliko dana pred porođaj Luna se oglasila na svom Instagramu i obratila se članovima porodice koji je stalno spominju u medijima, a sa kojima ona nema nikakav kontakt, te je izrevoltirana snimila klip zamolivši ih da ako nemaju ništa lepo da poruče ili da joj požele da je ni ne komentarišu uopšte. Ako je sudeći po izjavama Vesne i Đoleta ova poruka nije bila upućena njima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz