Pretraži

„VERUJEMO DA JE KRIV ZA UBISTVO“: Alek Boldvin u novembru na suđenju, priloženi novi dokazi koji će sve promeniti

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/The Howard Stern Show

Tužioci u Novom Meksiku izneće u novembru pred veliku porotu slučaj protiv glumca Aleka Boldvina za nehotično ubistvo producentkinje Haline Hačins 2021. godine tokom snimanja filma „Rast“, preneo je NBC njuz, pozivajući se na dva izvora upoznata sa tim.

Tužioci Kari Morisi i Džejson Luis rekli su da će u naredna dva meseca izneti dokaze velikoj poroti, napominjući da su „dodatne činjenice“ izašle na videlo tokom snimanja filma „Rast“.

„Dodatne činjenice su izašle na videlo za koje verujemo da pokazuju da je Boldvin kriv za smrt Haline Hačins i ranjavanje Džoela Souze. Verujemo da je prikladno da se dozvoli velikoj poroti Novog Meksika da odluči da li treba krivično suditi Boldvinu“, naveli su tužioci u mejlu.

Boldvin, koproducent filma, uperio je pištolj u Hačinsovu tokom probe na snimanju filma 21. oktobra 2021. godine, kada je pištolj opalio ubivši nju i ranivši reditelja Džoela Souzu.

On je prvobitno u januaru bio optužen za ubistvo iz nehata.

„Žalosno je što je užasna tragedija pretvorena u ovo nepravedno krivično gonjenje. Na sve optužbe ćemo odgovoriti na sudu“, rekao je Boldvinov advokat Luk Nikas.

Boldvin je kazao da nije odgovoran za smrt Hačinsove i da nije povukao okidač.

Tužioci su u aprilu odbacili optužbe protiv glumca nakon što su se pojavili novi dokazi da je pištolj koji je koristio možda modifikovan, što mu je omogućilo da puca bez povlačenja okidača.

Oni su tada naveli da će, ako novo veštačenje pokaže da pištolj radi, podneti novu tužbu protiv Boldvina.

Naknadno veštačenje revolvera Kolt kalibra 45 od strane nezavisnog stručnjaka, pokazalo je da pištolj ne može da opali ako se okidač ne povuče, što je potvrdilo i prethodno testiranje FBI-ja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz