Pretraži

Veliki povod za slavlje u porodici Nataše Bekvalac: Pevačica emotivnom čestitkom ražnežila sve

Showbiz
1
Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

Poznata pevačica Nataša Bekvalac danas ima veliki povod za slavlje, a ovim povodom objavila je emotivnu čestitku kojom je uspela da razneži veliki broj fanova.

Osim što je jako uspešna kao umetnica, Nataša se uvek trudi da gradi što kvalitetniji privatni život, a bliskost među članovima njene porodice je i više nego očigledna. Nedavno je ova porodica proslavila rođendan Natašine ćerke kojoj je pevačica priredila veliku zabavu sa motivima iz filma „Wednesday Addams“, a sada imau novi razlog za slavlje.

Naime, danas je rođendan pevačicinoj sestri, popularnoj kreatorki Kristini Bekvalac, a Nataša se povodom ovog važnog datuma oglasila na društvenim mrežama i emotivnom porukom raznežila fanove.

– Bela moja, rođena, mlađa, zauvek mlada najmlađa, srećan ti rođendan – započela je Nataša.

– Ne pamtim svoj život pre nego što si se ti rodila. Sećam se, plakala si neprestano, krevetac ti je bio pored mog kreveca i često jedino što sam želela je da ućutiš. To i sada nekada jedino poželim. Grlata i sa stavom od rođenja, rekla bih – našalila se pevačica.

– Hvala ti što sa tobom i kraj tebe prolazim kroz ovaj život, ja bolje društvo nisam mogla čak ni izmaštati. Hvala na srećnom detinjstvu kraj tebe. Hvala na srećnom životu kraj tebe. Hvala što si kad je tuga, bila kraj mene. Hvala što si kad je sreća, bila kraj mene. Hvala što si druga mama Hani i Katji. Hvala, po tebi će se moj život zvati – završila je ona čestitku.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Inače, osim Nataše i Kristina neretko privlači veliku pažnju javnosti. Nedavno je ona privukla veliku pažnju nakon što je postavila priču na kojoj se vidi prelepo cveće, pa je u opisu napisala:

– Cveće dobijam pre operacije – što je izazvalo mnogobrojna pitanja njenih fanova koji su ostali zabrinuti, a malo nakon ovoga se kreatorka oglasila, pa objasnila o čemu je reč.

– Ljudi, ne brinite…operacija je estetska i sve je ok.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz