Pretraži

Važi za jednu od najpoznatijih „nepo beba“, a sada je otkrila da nije bliska sa porodicom: Nakon čudnog ponašanja njenog oca, Hejli Biber se udaljila od holivudskog glumca

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:haileybieber

Hejli Biber je otvoreno progovorila o svom odnosu sa porodicom i čini se da se supruga Džastina Bibera i osnivačica brenda „Rhode“ udaljila od poznate porodice Boldvin.

Hejli koja očekuje prvo dete sa suprugom Džastinom, priznala je za W Magazine da trenutno nije „super bliska“ sa svojom porodicom.

Poznato je da je Hejli Biber ćerka dizajnerke Kenije Deodato Boldvin i glumca Stivena Boldvina, te da potiče iz slavne porodice, kao i da je jedna od najpoznatijih nepo beba holivuda. Ona je nećaka glumca Aleka Boldvina, kao i njegove nešto manje poznate braće Danijela i Bila, i rođaka modela Irske Boldvin, čija je majka filmska ikona Kim Besindžer.

Pojašnjavajući da se ne zadržava na prošlosti, Hejli je rekla: „Nisam super bliska sa svojom porodicom u ovom trenutku života jer osećam da sam vrlo nezavisna. Sada sam svoj čovek i izgradila sam svoju porodicu.“

Iako je Hejli od detinjstva znala da je njena porodična situacija drugačija zbog njene porodice, ona je otkrila da je imala „prilično normalno detinjstvo“ sa svojom nadaleko poznatom porodicom.

Dodala je: „Očigledno je da dolazim iz porodice iz koje dolazim, i uvek sam shvatala da je to drugačije. Ali kada se osvrnem na svoje detinjstvo i kako sam odrasla, imam vrlo lepe, predivne uspomene.“

Hejli je objasnila da se razdvojila od svoje porodice još kada se preselila u Njujork sa 17 godina kako bi nastavila svoju karijeru kao model.

Supruga Džastina Bibera je istakla da je tada morala da nauči kako da stane na svoje noge dok su svi njeni prijatelji odlazili na fakultet.

Objasnila je: „Počela sam da putujem svetom, zarađujem svoj novac. Dobila sam svoj stan i morala sam da naučim kako da živim sama … To me je brzo gurnulo u svet odraslih.“

Ipak ona je u intervjuu za Vogue Arabia iz 2018. godine naglasila da ima blizak odnos sa svojom porodicom. „Biti blizak sa svojima mi je mnogo pomoglo u ovoj industriji. Sjajno je imati te jake veze,“ rekla je Hejli tada.

Ona sada nije spomenula nikakav konkretan sukob, iako su Boldvinovi imali turbulentnu godinu.

U februaru, vlasti u Atlanti uhapsile su Hejlinu sestru Alaju Boldvin, staru 31 godinu, pod optužbama za napad, nasilje, batine i kriminalno upadanje. Navodno je bacila svoj korišćeni tampon na osoblje bara dok je bila pijana, prema Page Six-u.

U međuvremenu, glumac Alek Boldvin, star 66 godina, bio je optužen za ubistvo iz nehata u vezi sa pucanjem na snimateljku filma ‘Rust’ Halinu Hačins 2021. godine.

Međutim kao glavni razlog Hejlinog razdvanja od porodice njeni fanovi navode čudno ponašanje njenog oca, te mnogi smatraju da mu je zamerila komentarisanje njenog i Džastinovog odnosa nešto ranije ove godine. Stiven Boldvin je u februaru zamolio svoje pratioce da se mole za ovaj bračni par, što je pokrenulo lavinu spekulacija o njihovom razvodu.

„Hrišćani, molim vas, kada mislite na Džastina i Hejli, odvojite trenutak i uputite malu molitvu za njih kako bi imali mudrost, zaštitu i približili se Gospodu“, poručio je on tada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz