Pretraži

„Uz tebe smo“: Nucci uputio reči podrške Severini u teškom trenutku (FOTO)

Showbiz
1
severina, nucci
Foto: Instagram printscreen/severina, nucciovde

Poznati reper Nucci obratio se kratkom porukom svojoj koleginici Severini.

Pevačica trenutno prolazi kroz težak period u privatnom životu, nakon što su hrvatski mediji objavili vest da je sud te zemlje doneo odluku da potpuno starateljstvo nad sinom, kog je Severina dobila u vezi sa biznismenom Milanom Popovićem, dodeli njenom bivšem partneru.

Brojne poznati ličnosti sa naših prostora, glumci, pevači, influenseri, kao i njena mnogobrojna publika oglasili su se ovim povodom i pružili podršku Severini, a među njima se našao i popularni reper Nucci.

Severina i Nucci su prošle godine sarađivali na duetskoj pesmi pod nazivom „Metak“, a tokom ove saradnje su izgradili i prijateljski odnos, te je reper odlučio da joj pruži podršku u ovim teškim trenucima.

Na jednoj od objava posvećenih sinu na njenom Instagramu, Nucci joj je uputio kratku poruku i rečima „Uz tebe smo“, stavio do znanja da je tu za nju.

severina, nucci
Foto: Instagram printscreen/severina

Podsećamo, nakon jučerašnje odluke suda u Zagrebu, Severina se svojim pratiocima obratila potresnim rečima i otkrila detalje borbe koju vodi, nakon čega je usledila lavina komentara i reakcija njene publike i poznatih ličnosti.

„Znaš da ništa pogrešno nisi napravila. I ne veruješ da ti se to opet događa. I nisi kriva. Na svoje dete nikada nisam glas podigla, a kamoli išta slično. Ne postoji ama baš nikakav razlog zbog kojeg dete ne bi trebalo živeti u svom domu u kojem se rodilo, sa mnom, svojom bakom, ljudima koje zna od rođenja“, deo je njene ispovesti uz mural posvećen upravo njoj i njenom sinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz