Pretraži

SA NJOM JE PROVEO POSLEDNJE SATE: Oglasila se devojka sa kojom je uslikan Metju Peri veče pred smrt (FOTO)

Showbiz
0
metju peri
Foto: RHEA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dan pre nego što je preminuo, glumac Metju Peri je uslikan sa jednom brinetom, a sada se ona oglasila i objasnila kakav odnos su imali njih dvoje.

Poznati glumac napustio nas je iznenada pre četiri dana, a kako navode strani mediji, samo nekoliko sati pre nego što je preminuo, glumac je u poznatom restoranu uslikan sa misterioznom brinetom.

Kako navodi portal TMZ, Peri je izgledao veoma raspoloženo, što se poklapa sa izjavama njegovih bliskih ljudi koji pričaju da je Peri psihički bio dobro.

Njegova poslednja fotografija koju možete pogledati OVDE zabeležena je u petak, 27. oktobra, dan pre nego što je glumac izdahnuo. Kako je navedeno, glumac se sa brinetom u restoranu zadržao nešto više od sata vremena.

Nakon njegove smrti svi su bili radoznali i pitali se ko je ta brineta i da li je Metju bio na pragu nove ljubavi, a sada se ona i oglasila na društvenim mrežama i razjasnila sve.

Ispostavilo se da je brineta zapravo manekenka Atina Krozbi, koja je ujedno reporterka šoubiza i zabave. Poznata manekenka se sada javno oglasila i objasnila sve.

– Njegova smrt me razorila, ali sam osećala da je loše govoriti o tome javno, jer pažnja ne bi trebalo da bude na meni, već na njemu i njegovom nasleđu, a on je bio izuzetno povučena osoba i uvek sam to poštovala u našem prijateljstvu – napisla je na Instagram storiju.

Kako je istakla, on je uzbudljivo pričao o novim projektima, kao i o dobrim stvarima koje mu se dešavaju.

– Bio je dobrog raspoloženja, jako srećan i živahan – napisala je manekenka.

Metju Peri, Atina Krosbi
Foto: Instagram printscreen/athennacrosby

Mnoge je zanimalo da li je između njih dvoje postojalo nešto više od prijateljstva, ali ona je porekla to, istakavši kako su oni bili samo prijatelji.

Atina je takođe na svom Insagramu podelila i potpisanu kopiju Metjuovih memoara u kojoj je on naziva „devojkom broj 1“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz