Pretraži

„Una je obeležila jedan deo mog života“: Sergej Pajić iskreno o bivšoj devojci, ljubavnom statusu i tetovaži zbog koje se KAJE (VIDEO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Youtube:IDJTV

Mladi izvođač Sergej Pajić gostovao je u emisiji „One On One“ na „IDJTV-u“, pa je tom prilikom otkrio detalje svog ljubavnog života, kao i odnosa sa prijateljima.

Premda je jedno vreme bio na pauzi kada je u pitanju muzika, mladi izvođač Sergej Pajić se nedavno vratio na scenu i to letnjim hitom „Rio Rio“, koji je snimio u duetu sa pevačicom Editom Aradinović.

Osim za njegovu karijeru publika se neretko interesuje i za njegov privatni život, naročito kada je ljubav u pitanju. Najviše pažnje na sebe on je svakako privlačio svojom vezom sa influenserkom Unom Kablar, poznatijom kao Uki Q, a sada je Sergej gostovao u emisiji „One On One“ na „IDJTV-u“, pa je tom prilikom otkrio da li još uvek voli Unu, kao i još neke detalje vezane za njegov ljubavni život, pa priznao da li ima devojku.

„Pa kod mene je to malo komplikovano, tako da to može biti odgovor na to pitanje“, priznao je on, pa otkrio da li se kaje zbog nečega što je uradio.

„Kajem se zbog jedne tetovaže. Znači uvek sam pričao u intervjuima da se ne kajem ni zbog jedne tetovaže, ali se kajem zbog jedne. Ta tetovaža je na rukama i probajte da pogodite zbog koje se kajem“, priznao je on, pa pokazao na svoje ruke.

S obzirom da su se nedavno pojavile priče o mogućoj obnovi veze sa Unom, on je sada priznao da li još uvek voli poznatu influenserku.

„Una je definitivno obeležila jedan deo mog života, i ja sam njen i verujem da je ta prva ljubav uvek negde u srcu, tako da smo sad jako dobri prijatelji i nemam neki osećaj van prijateljskih granica ka njoj“, naveo je pa otkrio zašto mu je bolja druga sezona „IDJShow-a“.

„Druga sezona, više mi se svidela zato što je jedan od mojih najboljih prijatelja u njoj učestvovao i zato je druga sezona.“

S obzirom da je veoma posvećen karijeru i građenju sebe, otkrio je da li bi ikada napustio karijeru zbog ljubavi.

„To mi se zamalo desilo i ja se nadam da ne. Sad, ja sam osoba zaljubljive prirode i ja kad se zaljubim nekako bitne stvari stavim sa strane što se tiče karijere, ali nadam se da se to više neće dešavati. Navijam za to“, dodao je on, pa otkrio da li je pronašao devojku.

„Trenutno ne tražim devojku, pa je nisam pronašao“, naveo je Sergej.

Kao neko ko ima veliki broj prijatelja takođe je otkrio kako zna da mu je neko pravi prijatelj.

„Znaš kad!? Kad se posvađaš sa tom osobom. Ono baš se posvađate i ne pričate neko vreme, ali kad i ti i ta neka osoba prođete neke stvari i sazrite i sretnete se i samo nastavite bez tenzije. Bukvalno, tamo gde je stalo, samo se tu nastavlja vaše prijateljstvo, i to je to. Osoba na koju se ti možeš naljutiti toliko da sa njom ne pričaš ostatak života, to ti nije pravi prijatelj“, naveo je on.

Da li od Sergeja možemo očekivati učešće u PZE, sa kim se najviše druži, kada možemo da očekujemo njegov novi album, kao i da li bi oženio Unu, Editu ili Breskvicu pogledajte u najnovijem izdanju emisije „One On One“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz