Pretraži

Uhvaćeni u romantičnoj šetnji: Bredli Kuper i Điđi Hadid po PRVI PUT javno pokazali da su par

Showbiz
0
điđi hadid, bredli kuper
Foto: Youtube printscreen

O njihovom odnosu spekuliše se mesecima, a sada su se Bredli Kuper i Điđi Hadid pojavili u javnosti držeći se za ruke!

Bredli i Điđi prošetali su ulicama Londona držeći se za ruke, a sreća je bila vidljiva na njihovim licima dok su se smeškali jedno drugom. Ovo nije prvi put da je par viđen u javnosti, ali jeste prvi put da pokazuju nežnost javno i time nezvanično potvrđuju odnos o kom se spekuliše neko vreme.

Podsetimo, Điđi je početkom decembra pružila podršku poznatom glumcu u njegovom najnovijem poslovnom poduhvatu. Kuper je odlučio da otvori štand sa hranom na ulicama Njujorka, te je proveo neko vreme čak i radeći na otvaranju. Supermodel se u jednom trenutku pojavila, a potom i uživala u sendviču koji joj je izabranik pripremio.

Čini se da je par sada odlučio da svoju vezu podigne na viši nivo i javno pokaže nežnost, što su njihovim fanovi sa odobrenjem pozdravili, a ekskluzivne fotografije možete pogledati ovde.

„Điđi i Bredli guraju jako i provode zajedničke trenutke najbolje što mogu“, naveo je izvor za ET, a potom dodao.

„Par se slaže stvarno dobro, a jedna od brojnih zajedničkih tema im je i što su roditelji male dece. Poštuju jedno drugo zato što jako puno rade i ulažu sve napore u posao ostajući skromni.“

Ono što je zanimljivo jeste da i Điđina rođena sestra Bela Hadid, kao i njihova majka Jolanda u potpunosti podržavaju njenog novog izabranika, što nije bio slučaj sa Zejnom koji je imao ozbiljnih problema sa Jolandom.

„Oni podržavaju Điđi i uvek žele za nju samo sreću. Misli da Bredli ima osobine muškarca koji bi joj odgovarao“, naveo je izvor.

Điđi sa Zejnom ima 3ogodišnju ćerku Kai, a u poslednje vreme njihov odnos kao roditelja je bolji nego ikada, dok Bredli sa manekenkom Irinom Šajk ima 6ogodišnju devojčicu, Leu. Po svemu sudeći i ovaj nekadašnji par je u dobrim odnosima, s obzirom na to da se i Irina pojavila na pomenutom otvaranju Kuperovog štanda sa hranom kako bi mu pružila podršku.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz