Pretraži

Ugostili su brojne poznate, a sada su izneli detalje sa snimanja: Ekipa podkasta „Ispod nule“ otkrila ko se najviše izblamirao, pa pomenuli Henija (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Voditelji podkasta „Ispod nule“, Bogdan Đaković i Stefan Amer, otkrili su do sada nepoznate detalje iz svoje emisije.

Bogdan i Stefan su bili gosti emisije One On One na IDJTV, u kojoj su odgovarali na najzanimljivija pitanja pratioca sa društvenih mreža.

Njihov podkast je za kratko vreme privukao veliku pažnju, a do sada su ugostili neke od najvećih imena sa muzičke scene poput Cvije, Edite, Mimi Mercedes, Sanje Vučić i mnogih drugih. O brojnim izjavama poznatih iz njihovog podkasta javnost je brujala, a sada je Stefan otkrio najveći blam sa snimanja.

„Najveći blam sa snimanja? Pa definitivno kada se Henny napio i krenuo da liže mikrofon“, rekao je Stefan o podkastu sa jednim od osnivača Generacije Zed, koji je podigao veliku buru u javnosti, a kasnije bio i obrisan sa Jutjuba.

Bogdan je potom odgovorio na pitanje da li su nekad razmišljali da se razdvoje i pokrenu samostalno svako svoj podkast, a voditelj je odgovorom otkrio i kako su se upoznali on i Stefan.

„Iskreno nikad nismo razmišljali o tome. Stefan i ja se znamo već dugo vremena. Upoznali smo se ispred radnje „Tike“, kampovali smo ispred tipa 16 sati zajedno i to je bio taj spoj koji se napravio i od tad smo bukvalno nerazdvojivi“, ispričao je on.

Sa kim je bilo teško sarađivati i koga još planiraju da pozovu kao gosta, saznajte u novom izdanju emisije One On One.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz