Pretraži

Sada je i zvanično! Sha se razveo po drugi put, apelovao na tiktokerku da što pre potpiše papire

News
0
Photo: Instagram/nenadaleksicsha

Poznati reper Nenad Aleksić Sha od juče je i zvanično razveden od tiktokerke Vanje Aleksić.

Reperov ljubavni život dugo je bio glavna tema medija, naročito prošle godine kada je nakon samo dva meseca zabavljanja sa Vanjom odlučio da po drugi put stane na ludi kamen. Par se najpre venčao u opštini, a potom je usledilo i crkveno venčanje i velika proslava u rodnom gradu tiktokerke.

Međutim, porodična idila nije potrajala ni mesec dana, te je Vanja napustila njihov porodični dom u Beogradu i sa sinom se vratila kod roditelja.

Usledile su međusobne optužbe supružnika preko društvenih mreža, a potom se reper javno izvinio supruzi i otkrio da je spreman da poradi na njihovom odnosu. Samo nekoliko nedelje kasnije, Sha je ušao u jedan rijaliti, u kom je već nekoliko puta do sada bio učesnik, i otkrio da je zahtev za razvod poneo on, ali da se nada pomirenju sa Vanjom, kao i da će joj svojim učešćem pokazati da joj je veran.

Reper je ubrzo u emotivnoj ispovesti otkrio da je bio na ispunjenju najvećeg životnog sna da ima decu, ali da je tiktokerka nažalost izgubila bebu posle dva meseca. To je i bio jedan od razloga njihovog neslaganja, kako je Nenad sam naveo, te je istakao da joj nije pokazao dovoljno razumevanja u tim trenucima.

Foto: Instagram printscreen/nenadaleksicsha

Po svemu sudeći, Sha je ipak odlučio da odustane od ovog odnosa i nakon izvesnog vremena je uplovio u vezu sa još jednom učesnicom rijaltija. Međutim, kada je došlo do prvog sudskog ročišta pre tri meseca, Vanja se nije pojavila, što je potpuno zbunilo repera i izbacilo ga iz koloseka.

U nedelju, Sha se obratio supruzi iz rijalitija u kom se trenutno nalazi i apelovao na nju da se pojavi na novom ročištu zakazanom za 27. februar, što je ona i uradila, te je juče potpisala papire za razvod, a reper je ponovo i zakonski slobodan.

S obzirom na to da se par venčao i u crkvi, njima ostaje da i ovim putem raskinu svoj brak, što je Nenad istakao da i planira da uradi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News