Pretraži

U POTPUNO PRIRODNOM IZDANJU: Tijana Em bez trunke šminke izazvala oduševljenje na mrežama (FOTO)

Showbiz
1
tijana em

Pevačica Tijana Milentijević pre izvesnog vremena našla se u žiži interesovanja zbog svoje veze sa reperom Vukom Mobom, a sada je ponovo privukla pažnju fotografijom koju je objavila.

Prema navodima, par je u vezu stupio početkom septembra, a vrlo brzo je vest o njihovoj vezi isplivala u javnost, nakon čega su oni odnos potvrdili putem svojih društvenih mreža.

I dok se činilo da ljubav cveta, te da jedno drugom predstavljaju najveću podršku u poslovnim projektima koje su pripremili za svoju publiku, neočekivano je došlo do raskida. Međutim, ni Vuk ni Tijana nisu razlaz definisali kao raskid, već kao pauzu u njihovom odnosu, pa su između ostalog istakli da se čuju gotovo svakodnevno i da su u sjajnim odnosima.

Mlada pevačica poznata je kao jedna od najatraktivnijih na našoj sceni, a pre vesti o raskidu, Tijana Em je sve iznenadila neočekivanom promenom frizure, te se ošišala na paž koji je trenutno jedan od vodećih trendova kada je kosa u pitanju.

Sada je Tijana počastila sve svoje pratioce fotografijom sebe u potpuno prirodnom izdanju. Ona se naime uslikala bez šminke, pa i pored toga što su njeni pratioci navikli da je vide uvek sređenu, uputili su joj brojne komplimente na račun izgleda.

tijana em
Foto: Instagram printscreen/tijanamilentijevic.official

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz