Pretraži

Na košarkaškoj utakmici skandirao protiv srpskih igrača, pa se pijan potukao u centru Pariza: Poznati reper po drugi put u zatvoru za mesec dana!

Showbiz
1
Foto:Printscreen/Instagram:travisscott

Poznati reper Trevis Skot uhapšen je juče nakon košarkaške utakmice između Srbije i SAD-a, kad se u alkoholisanom stanju potukao sa svojim telohraniteljem.

Skot, čije je pravo ime Žak Bermon Vebster, hip-hop umetnik sa hitovima poput „Sicko Mode“ i „Fe!N,“ uhapšen je jutros oko 5 sati u hotelu Džordž V u blizini Jelisejskih polja nakon što je nekoliko sati ranije primećen na košarkaškom terenu na Olimpijskim igrama.

Naime, reper je prisustvovao olimpijskoj polufinalnoj košarkaškoj utakmici koja se sinoć održala između SAD-a i Srbije. Ova utakmica je uzburkala srca mnogih, međutim izgleda da je na Travisa ostavila naročit utisak.

Naime, kako navodi „The Sun“ reper je viđen tokom utakmice kako u prvim redovima skandira srpskim košarkašima dok je navijao za igrače svoje zemlje.

Prema rečima očevidaca, on je već tokom meča bio u alkoholisanom stanju, a kasnije tokom noći se potukao sa sopstvenim telohraniteljem pre nego što je priveden.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by flame (@travisscott)

„Reper je bio u alkoholisanom stanju kada je izbila tuča u srcu Pariza, pokazalo je testiranje“, objasnio je jedan izvor.

Inače, ovo nije prvi put da reper ima problema sa zakonom, naime, pre manje od mesec dana on je takođe uhapšen  dok je bio pod dejstvom alkohola. Kako su tada prenosili mediji, on je uhapšen u marini u Majami Biču, ali je ubrzo plaćen kaucijski iznos za njega u iznosu od 650 dolara, pa se on ubrzo našao na slobodi.

Naime, sam incident je počeo kada se Trevis našao na čarter brodu i sukobio sa posadom, rekli su iz policije. Policajci su pozvani u marinu i zamolili su ga da ode. Reper je otišao, ali se vratio drugi put i ponovo se sukobio sa posadom. Kada je odbio da ode, policija ga je uhapsila.

Inače, osim po svojoj muzici i kontraverznom ponašanju, on je takođe poznat i kao bivši partner rijaliti zvezde Kajli Džener sa kojom ima dvoje dece, ćerku Stormi i sina Ajra.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz