Pretraži

„TO SU NJEGOVE PRIVATNE STVARI“: Emina Jahović se osvrnula na izazove roditeljstva, pa progovorila o odnosu sa bivšim suprugom

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/yaemina

Emina se za početak sezone i brojne nastupe pripremala dugo, kako fizički, tako i psihički i juče je publika imala priliku da uživa u njenoj muzici posle mnogo vremena.



Ona je zablistala u elegantnoj beloj haljini i crnim čizmama preko kolena i oduševila sve prisutne svojim izgledom.

S obzirom da sa decom živi u Turskoj i posvećena je majka, za okupljene medije je otkrila kako se snalazi sa tim, naročito sada kada joj dečaci ulaze u pubertet.

Jaman je sada u pubertetu i treba mu puno pažnje i kontrole. Počeo je da izlazi, sad je postao di-džej, svake godine nešto novo. Mnogo sam posvećena i najbitnije mi je da sam dobra majka – rekla je pevačica pa se osvrnula na društvene mreže i koliko zadire u privatnost sinova.

Tu sad da kontrolišem decu ne mogu. Jaman ima 15 godina, ne mogu da mu slomim telefon, on ima svoju privatnost. Ja ne mogu da hakujem njegovu šifru i da mu gledam, jer on sada ima neke devojčice i ja to ne želim da čitam. To su njegove privatne stvari. Jedino što mogu to je da pričam sa svojom decom i to radim svaki dan.

Emina je otkrila da je sa Mustafom, bivšim suprugom, i dalje na sudu zbog neisplaćenih alimentacija.

Principi su u pitanju stvarno, i dalje smo na sudu, ali to ne sprečava decu da se viđaju sa ocem – rekla je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz