Pretraži

„To ne donosi ništa dobro“: David Radosavljević iskreno o bivšim vezama, Bojana Radovanović otkrila detalje njihovog odnosa (VIDEO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Poznati dvojac Bojana Radovanović i David Radosavljević otkrili su detalje svog odnosa, a potom je pevač priznao šta misli o javnim vezama. 

Bojana i David se znaju već godinama od kada su još kao deca učestvovali na jednom muzičkom takmičenju. Njihovo prijateljstvo traje još od tada, a oni su pre izvesnog vremena počeli da snimaju pesme i nastupaju kao dvojac.

Nedavno su njih dvoje učestvovali na takmičenju za Pesmu za Evroviziju gde su se predstavili pesmom „No, no“ koja je pokupila brojne simpatije publike, te se ovaj tandem istakao kao jedan od favorita.

Ipak, ono što najviše pažnje privlači jesu njihove društvene mreže na kojima mladi izvođači deluju veoma blisko, zbog čega njihovi fanovi već neko spekulišu da se između njih dvoje dešava nešto više od prijateljstva, a sada su oni gostujući u emisiji „One on one“, otkrili prirodu svog odnosa.

Njih dvoje su odgovarali na pitanja fanova, a jedno od pitanja upućenenih Bojani je bilo da li su njih dvoje u vezi.

„Ovo je pitanje koje je više toliko dosadilo i smorilo ja mislim i Boga i narod. Ne, nismo zajedno, mi smo samo prijatelji. Mislim, mi jesmo krivi za to, ali već smo 50 hiljada puta demantovali“, iskreno je odgovorila ona.

Podsetimo, oni su nedavno u emisiji Quiz na IDJTVu priznali da su njihovi tiktokovi rezultat dogovora njih i njihovog tima.

Potom je David odgovorio na pitanje da li veruje u muško-ženska prijateljstva.

„Nisam verovao pre u muško-ženska prijateljstva i ne verujem da imam i sada kredibilitet nešto da pričam o tome, ali za sada verujem, da„, istakao je pevač koji je neko vreme bio u vezi sa poznatom članicom grupe „Huricane“ Jovanom Radić, kao i sa pevačicom Emom Radujko, pa je fanove zanimalo šta on misli o javnim vezama.

„Pravo pitanje za mene“, našalio se David, pa dodao:

„Ovako, ne mislim ništa dobro više. Stvarno, ranije sa kojom god devojkom sam bio pokazivao sam je javnosti, jer sam mislio da je to dobro, klinac i tako dalje. Ali ne donosi to ništa dobro, tako da najbolje kada već uživaš, kada si srećan u vezi da to ostaviš sebi, ne pokazuješ drugim ljudima.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz