Pretraži

„URAGANKA“ IZNENADILA ODGOVOROM O LJUBAVNOM STATUSU: Članice grupe „Hurricane“ iskreno progovorile o vezama, pa otkrile malo poznate detalje iz života

Showbiz
0
hurricane
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Članice grupe „Hurricane“, Miona, Sara i Jovana bile su gošće novog izdanja Quiz-a na IDJTV-u i tom prilikom su progovorile o malo poznatim detaljima njihovog privatnog života.

Nove članice ove popularne grupe iza sebe imaju nekoliko popularnih hitova, ali se o njihovom životu malo zna. Sve tri imaju zanimljivu pozadinu, te je Miona rođena u Francuskoj gde je i živela dugi niz godina, dok je Sara Kuruma iz Gvineje, a ono što je zanimljivo u vezi Jovane Radić jeste da je pre nego što se priključila grupi „Hurricane“ bila deo „Hurricane junior“.

Što se ljubavnog života devojaka tiče, poznato je da je jedna od članica grupe, Jovana u ljubavnom odnosu sa mladim pevačem Davidom Radosavljevićem. Kako je sama pevačica ispričala, njihova ljubav počela je filmski iako ni ona ni David nisu želeli da budu u vezi sa kolegom.

Malo pre Jovaninog ulaska u grupu, oni su otpočeli i zajednički život, ali je sada po svemu sudeći došlo do kraha ove ljubavi.

Na pitanje koja se najbrže zaljubi, Miona je dala jasan odgovor i otkrila da se upravo radi o Jovani, što je njenu koleginicu iznenadilo.

„Ne mogu da kažem, stvarno nijedna nije zaljubljive prirode, ja bih rekla nijedna. Ja sam singl, evo Sara mi čestita, a ja kažem da sam singl i da mi je baš divno u životu“, otkrila je Jovana i iznenadila sve.

Sara, Miona i Jovana su između ostalog otkrile kojoj se momci najviše javljaju na društvenim mrežama.

„Podjednako, znaš kako pišu najviše na onaj oficijalni od grupe na Instagramu“, rekla je Sara, dok je Jovana bila nešto drugačijeg mišljenja.

„Ja mislim Sari. Ja bih rekla tebi, ja prva da sam muško pisala bih tebi“, našalila se Jovana.

Šta su to još mlade pevačice rekle o svom privatnom životu, ali i o kolegama sa estrade pogledajte u najnovijem izdanju Quiza.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz