Pretraži

„MOJA NAJVEĆA PODRŠKA“: Vuk Mob i Tijana Milentijević nerazdvojni, reper joj predstavlja oslonac u svemu (FOTO)

Showbiz
0
vuk mob tijana em
Foto: Instagram printscreen

Pre nešto više od dve nedelje reper Vuk Mob i pevačica Tijana Milentijević potvrdili su svoju vezu i otkrili da su gotovo dva meseca u srećnoj ljubavi.

Iako su se neko vreme trudili da sakriju svoj odnos od medija, nakon što su se pojavile spekulacije o njihovoj vezi, oni su istu potvrdili zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama.

Nakon što je javno podelio sa svojim fanovima da je zaljubljen, Vuk je otkrio i da mu se Tijana dopala i pre nego što su se upoznali, te da je njihov prvi kontakt bio preko Instagrama.

I Tijana i Vuk Mob se bave javnim poslom, a trenutno oboje rade na važnim projektima i dok reper sprema novi album, pevačica radi na svojoj novoj pesmi.

Ona je novi projekat najavila nekoliko dana nakon objave njihove ljubavi i upitala fanove šta misle ko će biti u njenom novom spotu. Vuk je tada njen stori podelio i napisao „Da nisam možda ja?“.

Pevačica je sada otkrila na svom Instagramu da je snimanje spota u toku, a na setu se našao upravo Vuk, a Tijana je za njega napisala „Moja najveća podrška“.

vuk mob, tijana milentijević
Foto: Instagram printscreen/iamvukmob

Čini se da se mladi par ne razdvaja i da su zaljubljeniji nego ikad, te su više puta do sada bili viđeni na javnim događajima, u izlascima, kao i na Tijaninim nastupima, a sada zajedno rade i na njenom novom spotu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz