Pretraži

TI SI ME NAPRAVIO OVAKVOM: Kim Kardašijan i Kanje Vest se posvađali pred kamerama, ovo je razlog (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

U najnovijoj epizodi rijalitija "U korak s Kardašijanovima" koja je prikazana sinoć fanovi su imali prilike da vide oštru raspravu između Kim Kardašijan i Kanjea Vesta.

——————– Sponsored ——————–

Naime, dok se Kim pripremala za ovogodišnju Met galu, naišao je njen suprug koji se nije složio sa starletinim izborom odeće. U pitanju je elegantna i više nego provokativna haljina s potpisom Tijerija Maglera koju je starleta nosila i čiji joj je korset istakao struk.



Svima je dobro poznat korset koji je dizajnirao čuveni Mr Prl i koji je Kim čekala mesecima, ali dok je ona bila uzbuđena, Kanje je bio jasan da njegova supruga ne treba to da obuče.

  • Korset, donji veš, sve to, imam osećaj da sam prošao kroz tranziciju od toga što sam reper, kao, gledam sve ove devojke i onda pogledam moju suprugu, a mojoj supruzi je potrebno da bude kao sve te druge devojke, pokazuje svoje telo, pokazuje ovo, pokazuje ono. Nisam shvatao da to utiče na moju dušu i moj duh jer to je neko neko kim sam se oženio i koga sam voleo i s kim ću imati uskoro četvoro dece. Korset je vid donjeg veša. Seksi je. Ali za koga je to seksi? Ti si moja supruga i na mene utiče kad su ti fotografije previše seksi – bio je jasan reper. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Met Gala moments! Tonight on Keeping Up! 9/8c on E! @KUWTK

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Oct 13, 2019 at 10:27am PDT

Kim je pobesnela zbog ovih reči i nije mu ostala dužna:

  • Ti si me napravio ovakvom, ovako seksi osobom, samouverenom i sve što ide uz to. I to što si ti na nekakvom putovanju i što se transformišeš ne znači da i ja to radim.

Fanovi slavnog para složili su se sa starletom brojnim tvitovima na društvenim mrežama, a mnogi su podsetili na to da je veliki deo onoga čime je Kim osvojila Kanjea upravo njen seksepil.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz