Pretraži

Teya Dora iskreno progovorila o vezama, pa priznala u kakvim je odnosima sa bivšim momcima (VIDEO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
teya dora
Foto:Printscreen/Instagram:iamteyadora

Poznata prvačica Teya Dora u najnovijem izdanju IDJHota je otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim momcia, kao i da li joj se muškarci udvaraju.

Naša ovogodišnja evrovizijska predstavnica Teya Dora uveliko se priprema za svoj veliki nastup u Švedskoj. Nije tajna da je upravo ona jedan od favorita, što zbog svoje pesme “Ramonda“ koja je opčinila mnoge, ali i zbog svog velikog hita “Džanum“ koji je bio u vrhu top lista Spotifaja.

Sada se ona pojavila na jednom gradskom događaju, pa je za IDJ TV otkrila kako teku pripreme za takmičenje.

„Nemam još uvek tu neku ludačku tremu, ali znam kako se približava da će definitivno da se pojača“, priznala je Teodora, pa dodala:

„Ništa onda samo nekako pokušavam da se smirim i da budem mirna i volim da tokom nastupa budu ti neki dragi ljudi oko mene, da malo sednemo i progovorimo par reči, a ja samo sedim i pijem vode dosta“, priznala je Teodora.

S obzirom da je Teodorina popularnost nakon PZE porasla, vidno je da se i njena baza fanova proširila, pa je sada Teodora otkrila da li joj sada momci više prilaze.

„Ja sam tako zatvorena u kući i radim, sem kada idem na probe, tako da stvarno ne znam kada bi stigli da mi priđu“, priznala je Teodora, pa otkrila da li veze sa partnerima zavšava prijateljski:

„Nije bolno, ja volim da takve odnose završim u prijateljskim odnosima i nekako se toga držim, jer ako je na početku bolno, biće bolno i na kraju, tako da… Dobro, nije baš tako, ali mislim da volim da završim sve odnose na lep način“, priznala je Teodora.

Kako je Nikolija prokomentarisala uspeh svog albuma „Lavina“, da li je lako Relji kupiti poklon, kako se Marija Šerifović snalazi u ulozi majke, kao i kako je došlo do saradnje Breskvice i THCF-a pogledajte u najnovijem izdanju emisije IDJHOT-a.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz