Pretraži

TEODORA, KIJA, HURRICANE, ZORANNAH: Evo kako su se naše poznate ličnosti maskirale za Noć veštica (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/teodoradzehverovic/kijakockar/ksenia.knezevic

Poznati su se i te kako potrudili da što bolje predstave svoje maske na Instagramu, a jedna od njih bila je pevačica Teodora Džehverović. Ona je rešila da se maskira u čuvenu Triniti iz filma "Matriks", dok je njen dečko bio Neo.

Oni su se obukli baš kao popularni filmski par, nosili su crne kožne jakne, crnu odeću i naočare. Kako bi verno predstavili Nea i Triniti, uzeli su pištolje i pozirali sa njima.

Screenshot: Instagram/teodoradzehverovic

Screenshot: Instagram/teodoradzehverovic

Kristina Kija Kockar odlučila je da to veče bude Šakira. Kija je obukla zlatni top i kratku suknju, a šljašteći stajling upotpunila je sa zlatnim dubokim čizmama na štiklu. Kako bi ličila na atraktivnu kolumbijsku pevačicu, napravila je lokne u kosi, koja joj je dopirala do zadnjice. U videu koji je objavila zamešala je kukovima poput Šakire.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#hipsdontlie #halloween #shakira

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on Oct 31, 2020 at 7:01pm PDT

Članice grupe "Hurricane" Ksenija Knežević i Sanja Vučić takođe nisu odolele da se ne maskiraju za Noć veštica. Ksenija se odlučila za lik iz Diznijevog crtaća "Alisa u zemlji čuda".

  • Tajna je, Alisa, da se okružiš ljudima koji ti nasmeju srce. Tada ćeš, tek tada, pronaći zemlju čuda – piše u opisu objave na Instagram profilu Uraganki.

Ksenija je pomoću šminke postigla željeni izgled, baš kao i Sanja Vučić. Sanja se maskirala u crtani lik Mulan iz istoimenog crtaća.

Modna influenserka Zorannah se za razliku od pevačica odlučila za nešto strašniji izgled, odnosno masku. Na njenom licu preovlađivala je crna boja sa primesom bele i crvene.

  • Nova slika za pasoš – napisala je Zorannah.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

new passport photo

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on Oct 31, 2020 at 4:19am PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz