Pretraži

PRVI JAVNI POLJUBAC: Tejlor Svift jasno stavila svima do znanja da je zaljubljenija nego ikad (VIDEO)

Showbiz
0
tejlor svift
Foto: Youtube printscreen/CBS Sunday Morning

Jedna od trenutno najpopularnijih pevačica na svetu, Tejlor Svift, obara sve rekorde na „Eras“ turneji kojom je obradovala fanove širom sveta.

Ona je zahvaljujući prihodima sa turneje konačno ostvarila titulu milijarderke, a samu turneju je odlučila da produži do kraja 2024. godine, što mladoj pevačici garantuje još veće prihode.

Sviftovoj definitivno ne manjka ni sreće na ljubavnom planu, s obzirom na to da već izvesno vreme uživa u ljubavi sa sportistom Trevisom Kelsijem. O njihovoj vezi se spekuliše mesecima, nakon što je Tejlor viđena na tribinama tokom njegove utakmice. Par je potom počeo i javno da se pojavljuje, te su nedavno uslikani u nekoliko poznatih restorana.

Ipak, oni nisu javno govorili o svojoj vezi, a mediji nisu uspeli da uhvate trenutke nežnosti između popularnog para – sve do sada!

Naime, Tejlor Svift je ovog vikenda održala dva koncerta u Argentini, a jednom od njih je prisustvovao i Kelsi. Iako je drugi koncert odložila zbog lošeg vremena, ona je fanovima priredila doživljaj za pamćenje koji je vredelo čekati.

Mnogi fanovi su usnimili sportistu koji je uživao u hitovima svoje devojke u posebno izdvojenom delu, u kom je vreme provodio sa njenim ocem. Njegove reakcije na Tejlorine pesme su gotovo svi ispratili i snimili, a posebnu pažnju i delirijum u publici izazvala je pevačica kada je promenila stih jedne pesme i navela „Karma je lik koji igra za Čifse“, što je tim za koji igra Trevis.

Nakon koncerta fanovi su ispratili i njen silazak sa bine, iza koje su je sačekali Trevis i tata, a ona je svom dečku poletela pravo u zagrljaj i razmenila poljubac.

Nakon što je ovaj snimak postao viralan na društvenim mrežama, mogli su se pročitati brojni komentari da je ovo pokazatelj da je Trevis „onaj pravi“, s obzirom na to da su najvatreniji fanovi upućeni u to da se Tejlor uvek nakon koncerta izgrli prvo sa tatom.

@diegodz_ Taylor besa a Travis en su salida #taylorswift #theerastour #traviskelce #kiss #traviskelcetaylorswift ♬ sonido original – diegodz_

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz