Pretraži

JEDNA OD RETKIH KOJOJ JE TO POŠLO ZA RUKOM: Tejlor Svift ispunila svoje snove!

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Taylor Swift

Slavna pevačica Tejlor Svift postala je prva pevačica koja je zaradila bogatstvo zahvaljujći svojoj muzici.

Svetski poznata pevačica Tejlor Svift u poslednje vreme je česta tema medija širom sveta, iz dva razloga. Prvi je bio film koji je nastao kao priča o njenoj turneji koju je imala ovu godine, a koja je svakako pevačici donela veliku svotu novca, a drugi je njen ljubavni život. Već duže vreme se priča o vezi između Tejlor i sportiste Trevisa Kelsija, a nedavno je ovaj par i uslikan kako razmenjuje nežnosti.

Pored svega ovoga više je nego jasno da je pevačici ove godine sreća pokucala na vrata. Sada se pojavio i treći razlog zbog kog će pevačica sigurno biti u centru pažnje. Naime, pevačica je konačno postala milijarderka i to za razliku od većine svojih kolega ona je ovu svotu zaradila samo zahvaljujući muzici i koncertima.

Prema Bloombergu, mnogima omiljena pop zvezda Tejlor Svift, sada ukupno vredi 1,1 milijardu dolara. Bloomberg navodi da je Svift jedna od retkih pevačica koja je dosegla taj status samo na temelju svoje muzike i koncerata, a njena rekordna turneja Eras ovog leta je privukla veliku pažnju i svakako doprinela građenju svog bogatstva.

Screenshot: Instagram/taylorswift

Već prvi vikend, premijera filma o njenoj turneji „Taylor Swift: The Eras Tour“ zaradio je oko 96 milijona dolara na blagajnama bioskopa u Sjedinjenim Državama i Kanadi. Svift je postala kulturni fenomen, što je dodatno povećalo njen ekonomski uticaj je u gradovima u kojima je nastupala, broj putnika u javnom prevozu je naglo porastao kao i popunjenost hotela.

Kris Lajden, direktor marketinga u SeatGeeku, rekao je za CNN da „turneja ‘Eras’ Taylor Swift ponovno ispisuje knjigu o ekonomiji zabave.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz