Pretraži

SMATRA DA SE SVE ODVIJA PREBRZO: Selena Gomez zabrinuta zbog Tejlor Svift i njene nove veze

Showbiz
1
selena gomez tejlor svift
Foto; AXELLE WOUSSEN/Bauergriffin.com / Splash / Profimedia

Romansa između jedne od najpopularnijih svetskih pevačica, Tejlor Svift i igrača američkog fudbala Trevisa Kelsa, ne prestaje da cveta i da intrigira javnost već nedeljama. 

Oči javnosti su uprte u ovaj par još od jula 2023., čak i pre nego što zvanično potvrdili svoju vezu oni su svojim odnosom i pojavljivanjem u javnosti podstakli brojne glasine. Fanovi bez prestanka prate svaki pokret novopečenog para i čini se da su upućeni u svaki detalj njihovog odnosa.

Sa druge strane procurile su informacije da Tejlorina najbolja drugarica, Selena Gomez, ne odobrava način na koji Tejlor prikazuje ovaj odnos javno i transparentno. Poznato je da su Selena i Tejlor prijateljice već dugi niz godina, oni su iznova i iznova pokazivale svojim odnosom da su tu jedna za drugu i u najtežim trenucima kroz koje su prolazile, te su mnogi sa nestrpljenjem očekivali da se pevačica oglasi povodom nove veze njene drugarice.

Sada je izvor za Pejdž Siks dao izjavu kako je Selena veoma zabrinuta povodom Tejlorine veze sa Trevisom.

„Selena misli da to što Tejlor ide na utakmice i javno paradira Njujorkom malo nakon što je upoznala Trevisa uopšte nije nalik njoj. Kada se osvrnemo na njene prošle odnose, ona je bila veoma privatna što se tiče svega, a sada u ovoj vezi je veoma otvorena i to je Seleni čudno“, navodi izvor.

Podsetimo, Tejlor Svift je pre veze sa Trevisom bila šest godina u vezi sa Džoom Alvinom. Oni su svoju vezu držali daleko od očiju javnosti, a tokom period od šest godina bili su svega nekoliko puta uslikani zajedno. Za razliku od nje, pevačicina nova veza je otišla u potpuno drugom smeru.

Kako isti izvor navodi, Selena smatra da su pojedine situaciju u novoj vezi Sviftove „alarmantne“. Nju je začudilo kada je Tejlor viđena sa Trevisom majkom, kao i česta pojavljivanja sa Kelsom samo mesec dana nakon njihovog ulaska u vezu. Kao svaki zabrinuti prijatelj, ona samo želi da pop zvezda obrati više pažnje na ono što se dešava oko nje. Izvor je naveo i da je Selena odbila da prisustvuje NFL utakmicama sa svojom najboljom prijateljicom.

„Selena jednostavno ne želi da bude deo medijskog ludila, zato što je sve veoma haotično. Ona nema lošu nameru i nije kao da ne odobrava njihovu vezu, samo je zabrinuta zbog načina na koji se stvari odvijaju“, završava izvor.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz