Pretraži

„OVO JE NAJSREĆNIJI TRENUTAK U MOM ŽIVOTU!“ Tejlor Svift ponosnija nego ikad, a za to ima veliki razlog!

Showbiz
0
TEJLOR SVIFT
Photo: Instagram/taylorswift

Poznatu pevačicu i kantautora, Tejlor Svift, svetski poznati magazin „Time“ proglasio je za ličnost godine, a ovo nije jedino priznanje koje je pevačica dobila.

Tejlor Svift u poslednje vreme dobila je veliku medijsku pažnju, što zbog privatnog, što zbog poslovnog života. Pevačica je dosta pažnje privukla svojom vezom sa sportistom Travisom Kelsijem, a osim sreće u ljubavi, ona je ostvarila velike uspehe i kada je u pitanju njena karijera.

Tejlor je ove godine postala milijarderka, a tome je doprinela njena turneja, kao i njen dokumentarni film koji je snimljen upravo o toj turneji. Pored velike svote novca koju je zaradila ovim poduhvatima, sada su na red došle nagrade i priznanja za sve uspehe koje je postigla.

Ova velika pop zvezda, naime, proglašena je za ličnost 2023. godine, a ovim povodom Tejlor se javno obratila svima.

– Ovo je najponosniji i najsrećniji trenutak u mom životu. I ovo je najkreativnija, najispunjenija i najslobodnija faza mog života – prokomentarisala je pevačica nakon prolašenja magazina „Time“.

Ona je dobila slična priznanja i od časopisa magazina „People“, koji ju je proglasio „Najintrigantnijom osobom“ godine 2023. godine, kao i od Forbes-a, koji ju je postavio na prvo mesto svoje liste najmoćnijih žena u medijima i šoubiznisu u svetu.

Tejlor Svift, Trevis Kelsi
Foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za ovu mladu pevačicu se ne može osporiti da je postigla velike uspehe za svoje godine. Ona ima tek 33 godine a već je dobitnica 12 Gremija, i verovatno se nalazi na vrhuncu svoje karijere. Postala je najslušanija autorka na muzičkom striming servisu Spotify na globalnom nivou ove godine. Njene pesme imaju zbirno oko 26.1 milijardu slušanja sa ove godine.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz