Pretraži

Tejlor Svift i Adel ukrstile glasove?

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Taylor Swift

Sudeći prema snimku ekrana obožavalaca iz Društva evropskih scenskih autora i kompozitora (SESAC), Tejlor i Adel su zajedno registrovane za novu pesmu pod nazivom "Broken Hearts". Obe su navedene su kao autori sa punim imenima, Tejlor Alison Svift i Adel Lauri Blu Adkins.

Prošlog meseca, Tejlor je na svom Instagramu objavila da je sledeći album koji će snimati njen album iz 2012. godine, "Red", koji izlazi 19. novembra. Neki fanovi pretpostavljaju da je moguća saradnja Adel na albumu "Red". 

 



Nakon "Fearlessa", "Red" će biti drugi album koji Svift ponovo snima. "Fearless" je izašao u aprilu i sadržao je šest novih pesama.

„Muzički i tekstualno, "Red" je ličio na "slomljenu osobu“, razmišljala je Tejlor, najavljujući da će ponovo snimiti "Red", koji je imao hitove poput "I Knew You Were Trouble" i „22.“

  • Sve je bilo posvuda, rascepljeni mozaik osećanja koji se nekako na kraju uklopio. Srećni, slobodni, zbunjeni, usamljeni, uništeni, euforični, divlji i izmučeni prošlim uspomenama. Kao da isprobavate nešto novo, ušla sam u studio i eksperimentisala sa različitim zvukovima i saradnicima. I nisam sigurna da li je to pretočile moje misli u ovaj album, slušajući hiljade vaših glasova kako pevaju moje tekstove ili je to jednostavno bilo vreme – rekla je Sviftova.

Novi album će sadržati svih 30 pesama uključujući i numeru dugu 10 minuta – za koju neki fanovi pretpostavljaju da je proširena verzija „All Too Well“.

U međuvremenu, 31-godišnja Tejlor i 33-godišnja Adel definitivno su bile prijateljski nastrojene jedna prema drugoj.

Tejlor je još 2018. godine podelila selfi sa Adel na Instagramu nakon što je britanska pevačica prisustvovala nastupu Tejlor Svift u Londonu. Tejlor je takođe objavila selfi sa piscem Harija Potera DŽ. Rovling u to vreme.

  • Tako sam zahvalna za ove žene, za reči koje su napisale i za svetove koje su stvorile svojom umetnošću – poručila je Tejlor.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz