Pretraži

Skinula se u kupaći i izazvala buru na mrežama: Tanja Savić oduševila izgledom, pa pokazala neverovatan LUKSUZ u kom uživa (FOTO)

Showbiz
1
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Tanja Savić je iskoristila letnje dane za odmor sa porodicom i kako bi napunila baterije za brojne obaveze koje je očekuju od jeseni, a sada je najnovijim objavama pokazala luksuz u kom uživa, ali i vitku figuru u kupaćem kostimu.

Poznata pevačica je za razliku od svojih kolega odlučila da ovog leta uspori tempo i smanji broj nastupa u toku letnje sezone. Tanja je odlučila da više vremena posveti svojoj deci i izabraniku, te da provede što više vremena uživajući sa njima.

Kako pevačicu očekuje veliki koncert u novembru u Beogradskoj areni, njoj su odmor i punjenje baterija preko potrebni kako bi se na najbolji način spremila za ovaj spektakl.

Tanja je sada pokazala kako uživa i podelila slike iz luksuzne vile i kraj bazena, a mnogi su ostali oduševljeni izgledom pevačice. Ona se naime slikala u ljubičastom kupaćem i u prvi plan stavila svoje obline.

Na drugim fotkama smo imali priliku da vidimo da se Tanja ne razdvaja od svog izabranika Mukija, kao i da su sa njima njeni sinovi. Njihovi kadrovi dok igraju fudbal govore o tome koliko se Muki dobro slaže sa pevačicinim sinovima, ali prikazuju i idilično okruženje i vilu u prirodi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Tanja je kao lokaciju stavila samo „moje predivno mesto“, a da li je ova luskuzna vila zaista njena ili samo predstavlja mir za nju nije poznato, ali pevačica definitivno uživa u svakom trenutku leta.

Podsetimo, pre par nedelja Tanja je podelila i kako uživa u jednom hotelu u Budvi, takođe sa Mukijem i sinovima, ali je ona tom prilikom provozala i jahtu i privukla veliku pažnju svojih fanova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz