Pretraži

„Da li ću da slušam operu ili Desingera, meni je sve to okej“: Tanja Savić iznela mišljenje o kontroverznim nastupima našeg popularnog izvođača, pa otkrila prema kom žanru usmerava sinove

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:tanja_savic_private

Pevačica Tanja Savić otkrila je šta misli o kontroverznim nastupima Dragomira Despića Desingerice, pa priznala prema kom muzičkom žanru usmerava svoje sinove.

Već više od godinu dana publika aktivno prati vezu pevačice Tanje Savić i njenog dečka Muhameda Bešića. Premda je pilot od pevačice mlađi 11 godina, ta činjenica nije stala na put njihovoj sreći i vezi, pa tako oni bez problema uživaju u svojoj ljubavi.

Iako su određeno vreme krili svoju vezu, od trenutka kada su je obelodanili javnosti, Tanja ne prestaje da hvali svog izabranika, pa je tako bilo i nedavno kada je otkrila da ju je Muki u potpunosti razmazio.

„Sva se raspilavim. Ugađa mi u svemu. Pre toga nisam bila naviknuta na te tretmane, ali sam naučila da svaka žena treba da bude dama i treba dostojanstveno da traži pomoć od svog partnera, pa makar to bilo i da mi ponese torbicu, doda čašu vode. Baš me je razmazio“, rekla je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

S obzirom na to da je u jednom od intervjua priznala da će posle koncerta u Areni svoju vezu da podigne na viši nivo i da se uda za pilota, sada je otkrila da li je krenula sa pripremama za svadbu.

„Trenutno su pripreme u toku za koncert u Areni, a svadba može da sačeka“, priznao je on, a kao neko ko ima iza sebe godine uspešnih nastupa i veliki broj hitova, ona je sada otkrila šta misli o izvođaču Dragomiru Despiću Desinegrici čiji kontroverzni nastupi privlače sve više pažnje javnosti, kao i o publici koja ga prati.

„Oni vole sve, vidim da sad vole i Desingera. Oni idu iz krajnosti u krajnost, ali dobro to je naša omladina. Tu smo mi kao roditelji da ih usmeravamo ili podržavamo da nešto slušaju ili ne. Neko sam ko sluša sve i meni je to potpuno okej. Da li ću da slušam operu ili Desingera, meni je to okej, mojoj deci takođe“, istakla je Tanja za Blic.

Ona je takođe otkrila da bi volela da prisustvuje njegovom nastupu, kao i da za sada nema problema sa naslednicima oko izbora muzike.

„Oni su kao i svi tinejdžeri. Mlađi sin ima 12 godina i sad je u traženju ukusa i još uvek je dete. Baš moramo da pazimo šta će sada da sluša, da gleda i ko će da mu bude uzor. Sa starijim sinom je mnogo lakše, zato što je on prevazišao te godine koje su malo kritičnije, ali sad ulazi u tu drugu fazu, u pubertet. Lako mi je sa njima za sada. Nisam neka majka koja će ih isključivo usmeravati po onome šta ona sluša. Mogu da slušaju šta god oni žele, ali neke moralne vrednosti moraju da se poštuju i da se znaju granice“, dodala je pevačica.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Ona je takođe istakla i da repera vidi kao nekoga ko je broj jedan po popularnosti u Srbiji.

„Mislim da je Desinger broj jedan u Srbiji što se tiče popularnosti. Mislim da je on svestan toga, koliko je digao prašinu svojim pojavljivanjem. Takođe svestan je toga da ga neki pevači mrze i vole, ali on zna šta radi. Uzima novac za to što radi i meni je to okej. Sve razumem i sve dok mene niko ne dira, to je u redu. Volela bih da vidim šta on radi na nastupu. Šije patikom u glavu“, rekla je Tanja.

Kako je Desingerica izjavio da “drma kavez svim pevačima koji cepaju grlo i glas četiri sata, a on samo napravi spektakl i uzme novac”, Tanja je iznela svoj stav o tome.

„Trošim grlo, izderem se na onaj narod kao konj, ali bukvalno. Kad pevam tri sata, ja se derem, pa mi ne valja monitoring. Mi pevači koji smo apsolutni sluhisti, to nam je baš problem. Kada se tako iznerviram i vidim da mi padne atmosfera, e onda se ja povučem i kažem: “Bože, kako je, tako je, pevaću, šta me briga”. Ne gledam to uopšte kao svoju konkurenciju. Svi imamo svoju publiku, a ko će šta da sluša na njemu je. Otišla bih da gledam svačiji performans, kao i njegov, zašto da ne. Da se maskiram i gledam šta radi taj čovek, da li danas renda sir. Ne osuđujem“, istakla je ona za „Blic“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz