Pretraži

IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD: Tanja Savić u uskoj haljini izazvala lavinu komentara, mnogi misle da je za sve zalužan ON! (FOTO)

Showbiz
0
tanja savić
Foto: Instagram printscreen/tanja_savic_private

Pevačica Tanja Savić u poslednjih nekoliko meseci ne prestaje da privlači pažnju medija, naročito svojim privatnim životom!

Tanjin ljubavni život je još od letos pod budnim okom javnosti, otkad je isplivala vest da je pevačica posle dužeg perioda ponovo srećna u ljubavi.

Naime, ona već mesecima uživa pored 11 godina mlađeg dečka, pilota koji je medijima i njenim fanovima predstavljen kao Muki. Kroz pevačicine društvene mreže smo imali priliku da ispratimo razvijanje njihove veze, te da su oni vrlo ozbiljni u vezi svoje ljubavi.

Samo par nedelja nakon što su obelodanili svoju vezu, Tanja Savić i Muki su otišli zajedno na letovanje, a vrlo brzo nakon toga usledilo je i upoznavanje sa njenom porodicom, a prema fotografiji koju je Tanja objavila, na kojoj su njeni sinovi, ona, njeni brat i sestra i Muki, čini se da je ovaj odnos lepo prihvaćen.

Da Tanji ljubav neizmerno prija može se videti najviše po njenom izgledu. Ona je poslednjom fotografijom koju je objavila na svom Instagramu privukla pažnju i izazvala brojne komentare.

Ona je ponela dugu, zelenu haljinu, koja je savršeno istakla njene obline. Nizom izazovnih slika u kupatilu, pevačica je pokupila više od 13 hiljada lajkova i više od 100 komentara na račun njenog izgleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Pored komplimenata, najviše su se izdvojili oni koji su smatrali da Tanja Savić konačno uživa u zasluženoj sreći i da se to vidi po njoj, te da joj lice sija posebnom srećom, a da je figuru dovela do savršenstva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz