Pretraži

Tamara Dragičević trudna po treći put! Glumica blista u trudnoći, a evo kako je saopštila najlepše vesti (FOTO)

Showbiz
0
Foto> instagram printscreeen/tamaradragicevic

Jedan od naših najpoznatijih glumačkih parova koji publika obožava, Tamara Dragičević i Petar Benćina očekuju treće dete, a fotografije glumice sa trudničkim stomakom izazvale su lavinu komentara.

Poznati glumci Tamara Dragičević i Petar Benčina već godinama važe za jedan od najpoznatijih i najskladnijih parova na našoj sceni. Oni zajedno sa svoje dvoje dece, sinom i ćerkom, važe za porodicu na koju se svakako treba ugledati. Njih dvoje veliku pažnju privlače kako svojim poslovnim životom i glumačkim ulogama, tako i privatnim životom, a sada je javnost dočekala još jedna prelepa vest.

Naime, nako što je rodila dvoje prelepe dece, Tamara je trudna po treći put, a najlepše vesti glumica je otkrila foto editorijalom koji je snimila za magazin „Journal“, a za koji je pozirala sa otkrivenim trudničkim stomakom.

Tamara je ove fotografije podelila na svom Instagram profilu, a komentari oduševljenih fanova i prijatelja ne prestaju da se nižu.

Tamara se, podsetimo se, pre nekoliko dana pojavila na jednom poznatom prestoničkom događaju gde je zablistala u crvenom odelu, ali je tom prilikom vešto sakrila svoj trudnički stomak.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Inače, Tamara i Petar su u braku od 2016. godine, kada su organizovali bajkovioti venčanje na plaži. Iste godine oni su dobili svoje prvo dete, prelepeu ćerku, a tri godine kasnije, 2019. godine, dobili su i sina, a sada će ovu četvoročlanu porodicu upotpuniti peti član.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz