Pretraži

Svi se pitaju ko je plavuša koja grli Vojaža!? Lux uslikao popularnog repera u provodu, fotka pokrenula lavinu spekulacija (FOTO)

Showbiz
1
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni reper Voyage i njegov prijatelj, influenser Lux, zaintrigirali su sve pratioce svojim objavama na društvenim mrežama.

U poslednjih nekoliko nedelja, Voyage se povukao sa društvenih mreža i obrisao sve fotografije i objave, kao i profilnu sliku zbog čega su se mnogi fanovi zapitali šta se dešava sa mladim reperom.

Kako nije novina da i domaće i strane zvezde pribegavaju ovom potezu pred izbacivanje novih pesama ili albuma, spekulisalo se da je reper upravo iz ovog razloga učinio isto.

S obzirom na to da njegovi fanovi već duže vreme sa nestrpljenjem očekuju njegov album prvenac, njih su ovi nagoveštaji oduševili, a ove spekulacije delimično je potvrdila i njegova devojka Tamara Kujačić. Ona je na svojim mrežama podelila klip iz Grčke, u koju je otputovala sa Mihajlom, a na klipu se može videti da mlada zvezda vredno radi na novim spotovima.

Sada, Voyage je podelio jednu svoju fotku, a ispis „Ovo je to vreme“ otkrio je fanovima da će možda vrlo brzo imati priliku da uživaju u njegovim novim numerama.

Foto: Instagram printscreen/voyage.mp3

Međutim, tu nije bio kraj iznenađenjima. Mihajlo je naime našao u izlasku sa popularnim jutjuberom Luxom, sa kojim se intenzivno druži u poslednje vreme, a jedna fotografija koju je influenser okačio pokrenula je novu lavinu tračeva.

On je okačio fotku na kojoj Voyaga ljubi u obraz nepoznata devojka. Iako je bila okrenuta leđima, zbog njene plave kose mnogi su posumnjali da se ne radi o reperovoj izabranici Tamari, a sumnje je podgrejao i Luxov opis „Novi album, nova devojka.“

Foto: Instagram printscreen/lukabojovic23

Međutim, nakon sinoćnjeg izlaska, danas je Tamara jednom fotografijom stala na put svim spekulacija. I ona se naime našla sinoć sa njima u klubu, što je sada pokazala zajedničkom fotografijom sa svojim dečkom.

Po svemu sudeći, reperova sve popularnija devojka odlučila je da dodatno posvetli svoju kosu, kako je nedavno i najavila u svom prvom Q&A-ju, te su mnogi mišljenja da se Lux samo našalio na ovaj način, povezujući njenu promenu sa novim projektom koji Vojaž planira.

Foto: Instagram printscreen/tamarakujacic

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz