Pretraži

„Svi ćemo završiti u zatvoru!“ Kloi Kardašijan šokirala priznanjem o ozbiljnom prekršaju koji je napravila kao tinejdžerka, a na koji ju je nagovorila njena MAMA!

Showbiz
0

Kloi Kardašijan u novoj sezoni “The Kardashians“ privukla je pažnju javnosti kada se posvađala sa mamom Kris, nakon saznanja da joj je dozvolila da vozi automobil sa 14 godina sa nelegalnom vozačkom dozvolom.

Tokom premijere pete sezone serije „The Kardashians,“ Kloi se pohvalila kako je mogla da vozi automobil sa samo 14 godina, međutim, detalj koji nije znala jeste da je do toga došlo zahvaljujući jednoj laži koju joj je rekla njena mama Kris Džener.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Naime, Kris ju je slagala da poseduje državnu dozvolu i da može da vozi automobil, a da stvar bude gora, uveravala ju je da je dozvoljeno da odveze svoje sestre u školu.

„Slagala si me i rekla da imam državnu dozvolu“, prisetila se Kloi u razgovoru sa svojom mamom i Skotom Disikom tokom epizode 23. maja.

„Ti si mi rekla da smem da vozim decu u školu“.

Razgovor je počeo kada je Skot rekao Kris i Kloi da je njihov najstariji sin, Mejson, uzbuđen što će uskoro moći da vozi.

Kloi je nastavila je da šaljivo kritikuje majčin roditeljski izbor, prisećajući se koliko je često sedala za volan kao maloletnica. Čak se prisetila jednog specifičnog izlaska sa svojom mamom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

„Uzeli bi joj svu decu da je ova priča izašla“, rekla je Kloi.

„Išle bismo u Standard. Mama bi se napila i bile smo samo ona i ja. Vozim na autoputu, a imam 15 godina, ovo je mnogo za mene“, ispričala je Kloi.

Imitirajući svoju mamu koja je bila pijana, dodala je da nije bilo sve zabava, jer ju je Kris ispovraćala dok je vozila.

„Počela sam da plačem, a ona je nastavila da povraća“, ispričala je Kloi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Noćna mora je bila još gora za Kloi jer je nosila svoj omiljeni kaput, koji joj je poklonila sestra Kim. Kris je kasnije iskoristila trenutak da ispriča svoju stranu priče.

„Državna dozvola izdata u Kaliforniji je nešto što mislim da sam izmislila“, objasnila je Kris u ispovedaonici, prisećajući se da je Kloi imala 14 godina krajem devedesetih,

„Bilo je drugačije tada. Ne sudite mi dok ne hodate u mojim cipelama“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Što se tiče Kloi, nije se ustručavala da još jednom prozove svoju mamu, ovaj put u svojoj ispovedaonici.

„Svi ćemo završiti u zatvoru“, priznala je Kloi.

Sa novim epizodama serije „The Kardashians“ koje se emituju svakog četvrtka na Hulu-u, sigurno će biti još mnogo priznanja od ove rijaliti porodice.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz