Pretraži

Anja Bla godinama se bori sa OVOM bolešću! Influenserka uz fotku bez šminke i filtera dala važan savet devojkama i otkrila svoju bjuti rutinu (FOTO)

Influence
0
anja bla

Popularna influenserka Anja Bla pokazala je svoje lice bez trunke šminke i filtera i dala važan savet svim devojkama.

Anja u poslednje vreme sve češće govori o zdravstvenom problemu zbog kog se suočila sa brojnim posledicama, a koji se u jednom trenutku odrazio i na njen izgled.

Influenserka naime ima sindrom policističnih jajnika, a koji se njoj odrazio na kvalitet kose i izgled kože. Još u tinejdžerskim godinama, Anjina kosa se znatno istanjila i proredila, te joj je bilo teško da je pusti, a koža joj je često bila u aknama, te je dolazilo i do fleka i pojave hiperpigmentacije.

Ona je prošla kroz određene terapije i tretmane za kožu, a sada je pokazala kako njeno lice izgleda nako svih problema koje je imala i uz to je dala savet svim devojakama povodom nege kože. Anja je otkrila da, između ostalog, kod nje važi pravilo – manje je više.

„Čak mi se ni na moru nije pokvarilo lice za divno čudo. Savet koji imam za vas jeste da prestanete da koristite 10-tak različitih proizvoda i brendova i da to svedete na minimum. Takođe, ono što mi je pomoglo je manje šminke. Manje pudera i teških korektora i pudera u prahu. Nisam htela to sebi da priznam, ali zaista prodiše koža kad prestaneš svakodnevno to da koristiš. I naravno, ne dirajte same, idite na higijenski što češće možete“, istakla je ona.

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

Podsetimo, s obzirom na to da neretko na mrežama privlači pažnju svojim fizičkim izgledom i provokativnim fotografijama, te da često savetuje devojke povodom treninga, influenserka je nedavno otkrila i jedna deo njene svakodnevice, a mnogi misle da upravo ovaj korak igra veliku ulogu kada se radi o njenoj figuri.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence