Pretraži

„Svetla su bila ugašena, a vrata su se otvorila sama od sebe“: Vojaž otkrio sve o paranormalnom iskustvu koje je doživeo tokom snimanja spota za njegovu hit numeru

Showbiz
0
Foto: IDJTV

Mladi reper Mihajlo Veruović Vojaž je progovorio o čudnom iskustvu kroz koje je prošao tokom snimanja spota za pesmu „Januar i jun“, koja se našla na njegovom novom albumu “Guns n Roses“.

Pre nešto više od nedelju dana mladi reper Vojaž je izdao album pod nazivom “Guns n Roses“, kojim je još jednom dokazao zašto je jedan od najslušanijih izvođača na našoj javnoj sceni. Pesma „Muškarčina“, koja predstavlja duet sa pevačicom Cecom Ražnatović i nakon jedanaest dana od izlaska albuma i dalje zauzima prvo mesto u trendingu.

Nakon ovog dueta kojim su se svi oduševili, pesma sa albuma koja je privukla najveću pažnju je pesma „Januar i Jun“ koja takođe zauzima visoko mesto u trendingu, a koju je Vojaž snimao u Pulju, oblasti u jugoistočnom delu Italije, u dvorcu koji datira iz 18. veka.

Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3

Naime, Vojaž je poznat kao neko ko jako ceni i poštuje umetnost i kulturu, međutim, u ovom srednjovekovnom zdanju je prošao kroz čudno iskustvo koje bi mnogi definisali kao paranormalno.

Mi smo spavali u toj kući gde smo snimali spot, jer je bilo najjednostavnije. Pošto je to dvorac iz 18. veka, on je u sklopu celokupnog kompleksa, ima i crkvu koja je tada napravljena, katoličku, i ja znam da nisam lud, ali u 2-3 ujutru sam se probudio i moj prozor direktno gleda na te dveri i otvaraju se ta gvozdena vrata sama od sebe i vidim mrak je unutra, sve je ugašeno, i ja sedim i gledam i vidim otvorena gvozdena vrata koja imaju po 500 kila“, objasnio je Vojaž, pa otkrio kako se osećao u tom trenutku.

Foto:Printscreen/Youtube:IDJVideos

„Ja stvarno prvo pomislim da me neko zeza, i gledam, ne verujem – ja druže ne spavam do šest ujutru. Neću da zatvorim oči, neki vampir da me ujede ili tako nešto. Tako da sam ostao bez sna u Italiji, ali smo stvarno uradili jako dobar posao za spot, i drago mi je da je tako ispalo“, istakao je reper za „K1 Televiziju“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz