Pretraži

„SVE ŠTO IMAM STVORILA SAM SAMA“: Luna Đogani izrevoltirana, konačno odgovorila na dugogodišnje spekulacije o svom načinu života (FOTO)

Showbiz
1
Foto:Printscreen/Instagram:luna_djogani

Luna Đogani konačno je odgovorila na dugogodišnje spekulacije koje se vezuju za njenu novčanu situaciju!

I pored toga što je još od detinjstva bila pristuna u medijima zbog poznatih roditelja, Anabele Atijas i Gagija Đoganija, Luna je u žižu interesovanja dospela tokom učešća u jednom rijaliti programu.

Ona je tada stekla svoje verne fanove i publiku koja i dan danas ne prestaje da prati svaki njen korak i delove privatnog života koje je influenserka spremna da podeli sa njima.

Nakon rijalitija, Luna je sebi obezbedila nekretninu u elitnom delu Beograda, a kada se udala za Marka Miljkovića sa kojima danas ima dve ćerkice, oni su se preselili u veći stan i aktivno vode svoj Jutjub kanal, kao i brend koji je Marko pokrenuo.

Tokom godina spekulisalo se o Luninin vernim fanovima, za koje pojedinci navode da finansiraju Lunu, Marka i njihov život. Sada je u emisiji na jednoj televiziji gostovala žena koja tvrdi da su joj se javljali pojedinci koji tvrde da su davali novac poznatom paru.

Luna je ovaj isečak podelila na svom Instagram profilu i oštro odgovorila na ove tvrdnje.

„Inače se ne bavim ovakvim stvarima, ali prosto kad je nešto ovako što moram da prokomentarišem i demantujem, onda moram i ovako mi je lakše. Spremam se da spavam, deca mi spavaju, zbog toga sam se sakrila u WC-u da bih mogla da prokomentarišem ovu notornu laž. Ovo nije prvi put da sam ovako nešto čula, slušam ovo svaki dan, ne samo o meni već i o mom suprugu, tačnije Marku. Stalno se vrti glupa priča da Marko i ja živimo od naših fanova, „naših žena“…“, rekla je ona, a potom iznela da ova žena tvrdi da je ovo istina.

luna đogani
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

„Javila sam se gospođi koja navodi da zna sve ovo, poznajem je, par puta smo se srele u salonu kod mene u zgradi gde ja idem, gde se uvek jako fino, kulturno uvek javila. I onda ode na televiziju, i kad treba da se dobije neka priča, onda priča… Uopšte nije problem to šta je ona rekla, svako je mogao da kaže „da, čula sam da je Luna živela od fana, čula sam da je neka žena poslala Luni pare, čula sam da neka žena mnogo voli Lunu i eto, htela je da joj pošalje pare“, to uopšte nije problem, to je mnogo njih pričalo, i ja nemam problem sa tim, rekla-kazala. Problem je što je ova žena rekla „ovo je istina živa“, ona tvrdi da zna ženu klijentkinju koja je meni slala novac stalno od kojeg sam ja živela“, navela je Luna, koja je istakla da razmišlja o pravnim merama koje može da preduzme povodom ovih tvrdnji.

„Dakle, ako nešto tvrdiš da je živa istina, onda za to nešto moraš da imaš dokaze, je l’ tako? Ja ću dobro razmisliti da li ću da tužim ovu gospođu, a mogu da je tužim, jer ona za ovako nešto mora da ima dokaze i da dokaže da je ta neka njena klijentkinja meni slala novac od kojeg sam ja živela, jer sam ja prosjakinja, klošarka koja nema novac, i eto moram da tražim od tamo nekih žena da mi šalju da bih ja živela. To je prvo jako ružno da pričate, drugo da tvrdite, da govorite takve stvari zato što je to totalno pogrešna slika o meni, to je velika notorna laž. Sve što sam u životu stvorila – stvorila sam ja, svojim rukama. Na koji je to način, da li je to rijaliti program, da li je to muzika, slikanje, reklame, da li je to Jutjub kanal, apsolutno nije važno, važno je da ga nikome nisam ukrala i da ga nikome nisam tražila“, istakla je ona.

Luna je potom objavila i deo prepiske sa dotičnom osobom, koja joj se izvinila zbog ovih tvrdnji, ali ostala pri svojoj izjavi da su njoj to ljudi govorili.

luna đogani
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz