Pretraži

„HVALA TI ŠTO SI ME VERNO ČEKALA“: Luna Đogani obeležila poseban datum, iznenađenju se priključila i malena Mia (FOTO)

Showbiz
1
luna đogani
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Luna Đogani podelila je sa svojim pratiocima najnovija dešavanja iz njihovog doma.

Luna i Marko su početkom oktobra dobili još jednu devojčicu, kojoj su dali ime Lana, a influenserka od tada često na svojim društvenim mrežama deli njihovu rutinu sa dve deteta, kao i kako se snalazi u ulozi majke dve devojčice.

I pored toga što je njena pažnja gotovo u potpunosti usmerena na ćerkice, poznato je da je Luna veliki ljubitelj životinja i da je vlasnica pomeranca Loli.

Loli je u njenom domu dugi niz godina i mlada mama ne krije koliko je vezana za nju. Njihov ljubimac je u jednom trenutku prolazio i kroz zdravstvene probleme, te je Luna Đogani na društvenim mrežama molila pratioce za pomoć u pronalaženju adekvatnog leka.

Ona je sada podelila važan trenutak iz njihovog doma. Naime, Loli je proslavila svoj 8.rođendan, a tom prilikom su joj Miljkovići organizovali proslavu, a influenserka joj je između ostalog posvetila emotivan video na svom profilu i otkrila koliko joj ljubimac znači.

„Srecan 8. rođendan mojoj ćeri, mom drugu za plakanje, smejanje, kućnom ljubimcu, prijatelju, podršci, mojoj Loli! Mom borcu! Najlojalnijem psu, najhrabrijem i najboljem! Hvala ti što si me uvek verno čekala…. I što si izabrala baš mene da budem tvoj životni saputnik! Nema veće sreće od toga što smo uspeli da te oživimo i produžimo ti još daće Bog dosta godina života sa nama! Želim da moja deca odrastu što više sa tobom da uvek pamte kakvog prijatelja su imale pored sebe! ‘Vama je pas samo neki deo života prijatelj, a vi ste psu ceo zivot prijatelj'“, istakla je ona.

Luna je potom podelila iznenađenje koje su joj priredili, a torta je došla u malo neobičnijem obliku.

„Ove godine smo morali samo kuvanu piletinu, Loli ne sme ništa drugo, ali je uživala! Loli srećan rođendan“, napisala je influenserka.

luna đogani
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Njihova starija ćerkica Mia nije želela da bude isključena iz ove važne proslave, pa su i za nju organizovali duvanje svećica, kako bi obeležila Lolin rođendan.

„Naravno i Mia je morala da duva svećice i 10292929 puta otpeva pesmu“, napisala je Luna ispod Mijinih preslatkih fotografija.

luna đogani
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz