Pretraži

Sve je počelo pre tačno godinu dana: Tamara Milutinović se oglasila povodom važnog datuma, pa suprugu uputila dirljivu poruku

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/tamaramilutinovic

Poznata pevačica Tamara Milutinović se prisetila važnog datuma i najposebnijeg trenutka u njenom životu.

Tokom prošle godine pevačica Tamara Milutinović se povukla sa javne scene i napravila pauzu u svojoj karijeri nakon je što otkrila da je u drugom stanju. Ona je tada odlučila da se posveti porodici, a fotke porodičnog života neretko deli na svom Instagramu. Ona se sada podsetila jednog važnog trenutka pa je uspomenu podelila sa svojim pratiocima.

Naime, na današnji dan 2023. godine ona je rekla „da“ svom sadašnjem suprugu fudbaleru Darku Jevtiću, a sve se odigralo na proslavi Darkovog rođendana u jednom restoranu, a pevačica je, vidi se, bila jako uzbuđena zbog ovoga.

Ona se se odmah sutradan nakon ovoga oglasila pa rekla:

– Nismo spavali ni dva sata, oboje smo u šoku. To je bio najposebniji trenutak u mom životu do sada. Ja sam gledala celo veče da njega iznenadim, a zapravo se desilo suprotno, jer me je oborio sa nogu. Ja sam rekla „da“ najboljem čoveku na svetu – rekla je Tamara tada za „Kurir“.

Foto: Instagram printscreen/tamaramilutinovic

Inače, malo nakon ovoga, u aprilu prošle godine njih dvoje su se venčali na intimnoj ceremoniji na jednom salašu nadomak Novog Sada. Ovoj proslavi je prisutvovao najuži krug ljudi, a tom prilikom oni su potvrdili i da čekaju svoje prvo dete, a a otkrivanju pola na samoj proslavi su otkrili da se radi o devojčici.

Sada je ovaj tročlana porodica otputovala, sudeći po fotografijama u Tursku, gde su i proslavili Darkov rođendan, a Tamara mu je putem Instagram čestitala napisavši:

– Srećan rođendan moja poslednja i prva ljubavi. P.S. Žena.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz