Pretraži

„Moja poslednja i prva ljubavi“: Tamara Milutinović posvetom raznežila sve, pa otkrila da važan datum proslavlja na egzotičnoj destinaciji (FOTO)

Showbiz
1

Pevačica Tamara Milutinović obratila se romantičnom porukom svom izabraniku povodom posebnog datuma.

Krajem aprila prošle godine Tamara i fudbaler Darko Jevtić stali su na „ludi kamen“ na intimnoj ceremoniji na jednom salašu nadomak Novog Sada. Venčanje je bilo za njihov najuži krug prijatelja i porodice, a tom prilikom je par potvrdio da očekuju prvo dete, a na otkrivanju pola na samoj proslavi su otkrili da se radi o devojčici.

Pevačica se nakon vesti o trudnoći povukla, te je i svoju karijeru stavila na pauzu i u potpunosti se posvetila porodici. Ona neretko na društvenim mrežama deli trenutke majčinstva koji razneže sve. Iako su Tamara i Darko razdvojeni zbog fudbalerovog angažmana u Rusiji, oni se trude da razvojenost nadomeste čestim posetama.

Sada je mladi par odlučio da par dana odmora provede na egzotičnoj destinaciji i to kako bi obeležili Darkov rođendan.

Ova mala, tročlana porodica je otputovala na destinaciju koju Tamara Milutinović nije želela da otkrije na svojim društvenim mrežama, ali je podelila prizore koji oduzimaju dah, kao i supruga i ćerkicu koji uživaju na plaži.

tamara milutinović
Foto: Instagram printscreen/tamaramilutinovic

Pored toga, pevačica je uputila i romantične reči suprugu povodom njegovog rođendana.

„Srećan rođendan moja poslednja i prva ljubavi. P.S. Žena“, napisala je kratko ona.

tamara milutinović
Foto: Instagram printscreen/tamaramilutinovic

Podsetimo, Tamara je nedavno najavila i svoj povratak na muzičku scenu nakon pauze od gotovo godinu dana. Ona se usnimila u studiju i otkrila da radi na novom projektu što je oduševilo njene fanove.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz