Pretraži

„Sve je otišlo na crnu stranu“: Otkriveni detalji o kontroverznom podkastu sa Henijem koji je obrisan nekoliko sati nakon objave (VIDEO)

Showbiz
1
Foto:Youtube printscreen/IDJTV

Voditelji podkasta „Uskoro otvaranje“, Bogdan i Stefan, otkrili su detalje jedne od epizoda koja je izazvala najviše pažnje javnosti.

Jedna od najupečatljivijih epizoda popularnog voditeljskog dvojca bila je sa Henijem, poznatim izvođačem i jednim od osnivača Generacije Zed.

Nedavno je gostujući u emisiji One On One, Stefan otkrio da je jedan od najvećih blamova na snimanju imao upravo Heni koji je u njihovom društvu popio čašicu više.

Izvođač je u kontroverznom gostovanju izneo i brojne detalje poslovanja Generacije Zed, progovorio o odnosima unutar producentske kuće i izneo mišljenje o brojnim kolegama, što ga je dovelo do sukoba sa momcima iz grupe „Crni Cerak“.

Posle samo jednog dana, ova epizoda podkasta je obrisana, ali se bura na društvenim mrežama nije stišavala nedeljama. Sada su po prvi put Bogdan i Stefan progovorili o ovoj temi i izneli do sada nepoznate detalje koji su se dešavali iza kamere.

„Kada smo završili, kada su se pogasile kamere, kada smo se pozdravili sa njim i kada je otišao, nas dvojica smo seli i razgovarali, Bogdan je rekao da misli da ćemo morati da obrišemo ovu epizodu“, rekao je Stefan, a potom se Bogdan nadovezao:

„Mi smo imali jedan cut koji bi bio prihvatljiv, poslali smo Heniju, nismo poslali Relji i Limenom. On je rekao da je sve kul, da je sve u redu. U stvari je prvo tražio da se obrišu još neki delovi, koje smo obrisali.“

Kako je Stefan istakao oni su mu izašli u susret i uklonili još gotovo pola sata emisije.

„Mi smo tu obrisali još 20, ako ne i 30 minuta minuta što je on tražio i onda je rekao da ovo ostalo ide. Mi smo to okačili, prošao je taj dan nekako, uveče legli da spavamo, ujutru se budimo i onda je krenulo.“

Bogdan je potom otkrio da je podkast obrisan jer su oni smatrali da je to sve poprimilo negativnu konotaciju, te da oni nisu želeli da se ta priča nastavlja.

„Tu je krenulo sve da se voza, TikTok ovo ono, ali je onda to dosta otišlo na crnu stranu i bilo je okej da mi to sklonimo. On tu nije predstavio baš Generaciju Zed kako jeste, malo se izlanuo više nego što je trebao tako da je bila baš šteta da ljudi kada pomisle na Generaciju Zed pomisle na to“, rekao je on za IDJHot, na šta je Stefan dodao da im je bilo bitno da budu fer prema Heniju.

„Seli smo da popričamo, ništa neću dobiti, mislim dobiću milione pregleda, ali to ne vredi sad da nekog razvlače po netu i onda smo se odlučili da ipak budemo fer i skinemo epizodu, posebno što se znamo za Henijem dosta dobro“, istakao je on na kraju.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz