Pretraži

„Svako neka radi kako misli da treba“: Ana Sević otkrila šta misli o tome što će Darko Lazić po treći put postati tata (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Pevačica i voditeljka Ana Sević po prvi put je prokomentarisala to što će njen nekadašnji suprug, Darko Lazić, postati otac po treći put.

Ana i Darko su nekada bili jedan od najpopularnijih estradnih parova, a njihova ljubav, iako turbulentna, trajala je godinama.

Nakon razvoda, nekadašnji par je bio u zategnutim odnosima zbog alimentacije za ćerku Lorenu, međutim, oni su u potpunosti izgladili odnose, čemu u prilog svedoči i činjenica da su Ana i njen sadašnji suprug Daniel Nedeljković bili gosti na venčanju Darka i njegove supruge Katarine prošlog leta.

Pre nedelju dana, folker je objavio da čeka bebu sa Kaćom, što će njemu biti treće, a njegovoj izabranici prvo dete. Tim povodom oni su organizovali proslavu kako bi otkrili pol deteta, a pre same proslave Katarina je snimila video, u kom su njihovi prijatelji i porodica pogađali da li će beba biti dečak ili devojčica.

Na klipu su se našli i Ana i Daniel, te je ona kroz smeh istakla da će oni detetu biti „tetka i teča“.

Ona je sada prokomentarisala svoju izjavu, ali i otkrila kako je zajednička ćerka koju ima sa Darkom, Lorena, reagovala na vesti da će dobiti sestru.

„Taj snimak smo napravili Daniel i ja za otkrivanje pola bebe. To je divna uspomena. Ne znam koju titulu bih dala sebi i nazvala to što ćemo biti toj bebi, ali svakako ćemo biti jako bliski i jako ćemo je voleti. Lorena se raduje što će dobiti sestru i navijala je da dobije sestru“, istakla je Ana za „Blic“.

S obzirom na to da je njihov odnos dosta puta komentarisan, te da su nailazila na čuđenje i negativne komentare, voditeljke se sada osvrnula i na ovo i navela da će predrasude uvek postojati.

„Mislim da će tih predrasuda biti zauvek i za 20 godina. Hvala Bogu da je velikoj većini normalno, svako neka radi sa svojim životom onako kako misli da treba da radi“, rekla je ona između ostalog.

Darko i Ana su još jednom pokazali koliko se dobro slažu i to sinoć, na grandioznoj proslavi 30. rođendana Aleksandre Mladenović. Njih dvoje su stigli, sa svojim supružnicima, u isto vreme, te su svo četvoro ispozirali za kamere srećni i nasmejani.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz