Pretraži

Detalj o Zejni koji je promakao mnogima: Pevačica je bila deo naše poznate grupe čije pesme svi dobro znamo!

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/zejnaofficial

Ovih dana svi pevaju hit kojim se predstavila na „Pesmi za Evrovizuju“, a malo ko zna da je Zejna bila deo poznate grupe čije pesme svi dobro znamo.

Na nedavno održanom takmičenju „Pesma za Evroviziju“, pevačica je važila za jednog od favorita sa svojom pesmom „Najbolja“. Njena pesma je postala viralna na Tiktoku, pa se na ovoj društvenoj mreži sada mogu pronaći mnogi mimovi vezani za njenu pesmu.

Pre dve godine ona se takođe oprobala u ovom takmičenju i to pesmom „Rumba“, a pre toga Zejna nije bila naročito aktivna na muzičkoj sceni i nije mnogo ljudi znalo za nju – ili su bar tako mislili, budući da je mnogima promakao detalj iz njene karijere, a to je da je pevačica  svojevremeno bila deo poznate muzičke grupe čije hitove i danas svi pevamo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zejna (@zejnaofficial)

Naime, Zejna Murkić je svojeveremeno bila pevačica poznate grupe „Luna“. Luna je poznata pop-dens grupa, u kojoj je Zejna zapravo i započela svoju karijeru. Grupa je osnovana još davne 1996. godine, a Zejna je bila njen član od 2009. do 2010. godine. Pored Zejne u tadašnjem sastavu su bili i osinvač Čeda Čvorak i pevačica Lidija Jazdić. Dva najveća hita koja su u to vreme snimili su pesme „Alo, alo“ i „Panika“.

Zejna je tada stekla veliku popularnost, pa je odlučila da se oproba u solo karijeri, ali ubrzo je zatrudnela, pa je ipak odlučila da se posveti odgajanju deteta, a karijeru je stavila po strani na neko vreme, međutim njen povratak dosta obećava.

Podsetimo se, pevačica je svojevremeno u razgovoru za IDJ pričala o početku svoje karijere, pa je otkrila kako se snašla u ovom poslu i koliko iskustvo znači kada je estrada u pitanju.

– Ja sam bukvalno morala da pevam ono što mi se kaže, da verujem da je dobro ono što mi kažu da jeste, a da ne radim ono što bi možda bilo loše za mene. Ja sam morala da verujem i slušam da svaka reč koja je meni rečena je ta prava, tako da mislim da je moj početak bio težak jer zapravo nisam znala ko sam ja – rekla je Zejna.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz