Pretraži

,,SUTRA ĆU JA BITI MAMA DARKOVOM SINU“: Barbara isprozivala Darkovu bivšu Marinu

Showbiz
0
Photo: Instagram/barbara.bobak/gagic_marina

Barbara tvrdi kako se Gagićeva meša njoj i Darku u vezu, a posebno se osvrnula na pretnje kojoj je navodno Marina uputila, jer je saznala da je njen i Darkov sin Aleksej zove "mama".

Bobakova je priznala da je zaista došlo do njihovog razgovora telefonom i istakla da nije dozvolila Gagićevoj da ode predaleko kada je reč o pretnjama.

  • Koga, bre, boli k***c za Marinu više? Što se ona nama meša u vezu kad je ne pominjemo uopšte i nebitna nam je totalno? Darko i ja uživamo, ona je devojka ljubomorna na nas. Na njene pretnje ne obraćam pažnju, smešna mi je. Normalno da ću ja sutra kao Darkova žena biti mama njegovom sinu, ne znam šta joj to smeta? – rekla je Barbara za "Kurir".


Barbara je takođe progovorila o njenom odnosu sa Darkom.

  • Danas smo Darko i ja razdvojeni i već mi mnogo nedostaje. On ima nastup u Bosni, a ja sam tu na nekom veselju, evo me na pauzi. Radim samo tako, razbijam se od posla. Darko je ljubav mog života, mi smo kao jedno. Više neću da dajem izjave, nemojte me zvati, a počinje mi i blok, moram da prekinem – završila je Barbara.

Podsetimo, do svađe između Marine i Barbare je došlo kada je Bobakova u jednom intervjuu pomenula malog Alekseja, pa je zbog Gagićeva zapretila Barbari da će je prebiti ako pomene njenog sina.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz