Pretraži

Šta je prethodilo velikoj pljački Bake Praseta u Hrvatskoj? Jutjuber uživao u luks vili u društvu zgodnih devojaka, oko njih automobili vredni pola miliona evra! (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instgram printscreen/bakaprase

Popularni influenser Baka Prase opljačkan je tokom vikenda na hrvatskom primorju, a tom prilikom ukradene su mu brojne skupocene stvari i velika suma novca.

Baka je u Hrvatsku otputovao kako bi snimao spot za pesmu koju je nedavno uradio sa Vojažem, a za potrebe boravka u Hrvatskoj iznajmio je luksuznu vilu sa bazenom i pogledom na more, u kojoj je uživao  sa svojim prijateljima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

Budući da je pre samo nekoliko dana javnosti saopštio da je raskinuo vezu sa influenserkom Anjom Bla, Baka je vreme u Hrvatskoj provodio okružen brojnim devojkama, koje su putem svojih Instagram profila korisnike ove mreže obaveštavale o tome kako se provode na hrvatskom primorju.

Na snimcima i fotografijama vide se detalji koji okružuju raskošnu vilu u kom je društvo boravilo, poput bazena u dvorištu iz kog se pruža pogled na more, ali i nekoliko skupocenih automobila koji su bili parkirani u dvorištu vile.

U kadrovima se moglo videti da je Bogdan dovezao i svoja dva automobila čija je vrednost preko pola miliona evra, a upravo će se oni naći u spotu.

Međutim, kratak odmor i uživanje u suncu i moru prekinula je drama kada su za sada nepoznati počinioci upali u Bakin smeštaj i uzeli mu sve vredne stvari koje je poneo sa sobom.

O detaljima ove drame Baka je odmah obavestio javnost putem Instagrama.

“Sinoć nam je neko upao u kuću, pokupio sve stvari iz nje, među kojima su bili satovi i pare koje sam poneo za snimanje spota za pesmu sa Vojažem“, napisao je Bogdan na storiju, pa otkrio koja je vrednost štete:

“Sve stvari, čak i odeća i parfemi ljudi koji su bili sa mnom. Moji roleksi, keš, odeća u vrednosti od oko 250 hiljada evra.“ izjavio je on nakon pljačke.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz