Pretraži

Spekulisalo se da je bila u vezi sa sadašnjim očuhom: Noa Sajrus prekinula tišinu i javno se obratila majci (FOTO)

Showbiz
0
Credit: Jay L Clendenin/Los Angeles Times / Shutterstock Editorial / Profimedia

Noa Sajrus obratila se majci Tiš Sajrus na društvenim mrežama povodom njenog rođendana, što je njeno prvo oglašavanje nakon skandala oko glumca Dominika Pursela.

Mlada pevačica se u ponedeljak oglasila na svom Instagram profilu i uz fotografiju iz njenog ranog detinjstva obeležila 57. rođendan majke Tiš.

Sama fotografija nastala je upravo tokom jedne proslave Tišinog rođendana, a na istoj se može videti malena Noa pored majke koja drži tortu sa svećicama. „Srećan rođendan mama“, napisala je ona kratko.

Foto: Instagram printscreen/noahcyrus

Us Weekly je u martu objavio vest da se Noa, najmlađa kćerka Tiš i Bilija Reja Sajrusa, „viđala“ sa sadašnjim mužem svoje majke, glumcem Dominikom Purselom, i to u isto vreme kada je njena majka počela da se čuje i viđa sa njim. Noa i Dominik su navodno bili u vezi oko osam ili devet meseci, kada se Tiš „umešala“ u ovoj odnos, nakon čega je par raskinuo.

Ni Tiš ni Dominik se nisu oglašavali o ovim navodima, ali su prethodni izvori tvrdili za Us Weekly-u da majka i ćerka ne razgovaraju od tada. Međutim, Noa je po svemu sudeći odgovorila na ove spekulacije oko romantičnog odnosa s glumcem, kada je fan prošlog meseca ostavio komentar o tome na njenom Instagram profilu.

Nakon što je Noa podelila nekoliko fotografija sa Koačele uz opis „Dragi bože, kad stignem (tamo) na nebo, molim te pusti me da povedem svog muškarca“ citirajući stihove iz pesme Lane Del Rej „Young and Beautiful“, korisnik društvenih mreža je pitao: „Da li misliš na momka sa kojim se ti i tvoja mama viđate?“

Noa očigledno nije bila oduševljena primedbom. „Tako mi je žao, ali hoćeš li molim te malo da se zagrcneš na najdebljem k***u,“ odgovorila je. „Samo malo. Hvala.“

Tiš se udala za Dominika u avgustu 2023. godine u kući njene ćerke Majli Sajrus u Malibuu, pet meseci nakon što se par verio. Na dan svadbe, Majli je zajedno sa svojom sestrom Brandi i bratom Trejsom prisustvovala ceremoniji venčanja. Noa i njen brat Brejson su izostali sa ceremonije, što nije promaklo brojnim medijima. Brat i sestra su dan majčinog venčanja proveli zajedno u lokalnom Volmartu, odakle su podelili zajedničke fotke.

Ono što je mnogima privuklo pažnju jeste to što je Noa na ovim fotografijama nosila majicu sa odštampanim likom svog oca Bilija Reja, čime je jasno stavila do znanja na čijoj je strani.

Tiš i Bilij Rej su bili u braku gotovo 30 godina pre nego što su se zvanično razveli 2022. godine. Par ima troje zajedničke dece Nou, Majli i Brejsona. Bilij Rej je takođe usvojio Brendi i Trejsa, Tišinu decu iz prošle veze, kada su se venčali 1993. godine.

Nakon razvoda, Bili Rej je sreću pronašao kraj pevačice Fajerouz, što po svemu sudeći nije naišlo na odobravanje sve njegove dece, te je kroz postupke Majli Sajrus postalo jasno da je pevačica u zategnutim odnosima sa ocem.

Dok je izvor ekskluzivno rekao za Us prošlog meseca da je drama oko Dominika „udaljila“ Nou i Tiš, drugi insajder je otkrio da majka i ćerka „rade na komunikaciji“, kao i da su potražile „stručnu pomoć na terapiji“. Dodatni izvor je rekao da Tiš definitivno želi da se pomiri sa ćerkom i da se nada da će ona i Noa uspeti se nesuglasice da ostave u prošlosti.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz