Pretraži

Sofija Vergara objavila selfi, a jedan detalj zbunio je mnoge: „Zašto su demoni iza nje?!“ (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
sofija vergara
Foto: Instagram printscreen/sofiavergara

Glumica Sofija Vergara jednim selfijem privukla je veliku pažnju pratilaca, ali i izazvala raspravu u komentarima zbog onoga što se moglo videti iza nje.

Kolumbijska lepotica, Sofija Vergara već decenijama zasenjuje svojom lepotom, a sada je jednim selfijem koji je postavila na Instagram privukla veliku pažnju – međutim, ovog puta ne svojim izgledom, već onim što se videlo iz nje.

Naime, ova lepotica je jedna od članica žirija u popularnom takmičenju za talente „America’s Got Talent!“, a priliku dok je sedela u stolici namenjenoj za članove žirija iskoristila je da snimi selfi koji je odmah podelila sa svojim fanovima na društvenim mrežama.

Iako je glumica ovde kao i uvek izdominirala svojom lepotom, ističući se u korset majici sa dubokim dekolteom, koji je jedinstveno istakao njenu građu i obline, njen izgled ovog puta pao je u potpuno drugi plan.

Naime, ono što je privuklo veliku pažnju fanova jeste publika koju je Sofija „uhvatila u kadar“ dok je pozirala za selfi, tačnije lica fanova.

Na selfiju se vidi publika iza nje, ali sa potpuno izobličenim licima. Ovo je prisetilo mnoge njene fanove na trenutak kada je „iskrivila“ more, da bi napravila svoju figuru onako kako želi, a sada je isto uradila sa ljudima iza sebe.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Iako su se mnogi zapitali da je to uradila jer time štiti anonimnost ljudi, s druge strane neki prepoznaju koju vrstu aplikacije koristi za sređivanje fotografija.

Kako mnogi pretpostavljaju verovatno je u pitanju aplikacija koja služi da izoštri sliku i popravi kvalitet.

I dok su jedni raspralvjali oko toga šta je tačno glumica napravila da bi slika izgledala ovako, drugi su se našalili na račun ovog fotošopa, pa je tako jedan od komentara glasio:

„Zašto su demoni iza nje!?“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz