Pretraži

„Osećala sam da to nije fer“: Sofija Vergara konačno otkrila pravu ISTINU koja se krije iza razvoda od Džoa Manganijela

Showbiz
0
sofija vergara
Foto: Instagram printscreen/sofiavergara

Sofija Vergara se tokom 2023. godine našla pod budnim okom javnosti i medija nakon objave o razvodu od dugogodišnjeg supruga Džoa Manganijela.

Poznati par je nakon 7 godina braka rešio da stavi tačku na svoj odnos, te su istupili sa zajedničkom izjavom i naveli da su teško doneli ovu odluku, ali da smatraju da je tako najbolje za oboje.

Sofija je nekoliko puta komentarisala svoj razvod i podelila je neka od svojih najdubljih osećanja sa fanovima i medijima, ipak što se tiče pravog razloga razvoda, obe strane su ostale uzdržane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Međutim, nakon meseci ćutanja holivudska glumica je konačno otkrila pravu istinu, a iza svega se krije razlika u godinama, te različiti pogledi na važna životna pitanja.

„Sveže sam razvedena od mog drugog supruga, sa kojim sam bila 10 godina. Moj brak se raspao jer je moj suprug mlađi od mene. On je želeo da ima decu, a ja nisam želela da budem stara mama. Osećala sam da to nije fer prema bebi. Poštujem svakoga ko se odluči na ovaj korak, ali to nije za mene“, rekla je Sofija Vergara, koja će ove godine proslaviti 52. rođendan.

„Dobila sam sina kada sam imala 19 godina, a koji sada ima 32 godine i spremna sam da budem baka, ne mama“, priznala je ona, a potom dodala koje kriterijume mora da zadovolji njen sledeći izabranik.

„Ako ljubav dođe, mora da dođe sa svojom decom. Ja uskoro ulazim u menopauzu, to je prirodan sled stvari. Kada moj sin postane tata, neka mi na neko vreme ostavi bebu, ja ću mu je vratiti i nastaviti sa svojim životom. To je ono što moram da uradim“, našalila se ona za magazin „El Pais“.

Pre nešto više od tri meseca Sofija Vergara uhvaćena je na Beverli Hilsu sa poznatim hirurgom Džastinom Salimanom, ipak čini se da ova veza nije dugo potrajala s obzirom na to da je ona pre samo nekoliko večeri u emisiji Džimija Felona istakla da je singl.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz