Pretraži

Providna, duga haljina i duboki dekolte: Verenica našeg reprezentativca izazovnim modnim komadom podigla buru na društvenim mrežama (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/sofijamilo

Supruga našeg reprezentativca Luke Jovića, Sofija Milošević pokazala je neverovatan odevni komad koji je fanove ostavio bez teksta.

Sofija je postala poznata srpskoj javnosti kao manekenka, a tokom svoje karijere radila je za istaknute svetske brendove i prošetala najpoznatijim pistama u Njujorku i Milanu.

Ovakav uspeh na poslovnom planu omogućila joj je njena izvajana figura. Još od prvog pojavljivanja na javnoj sceni ona je važila za jednu od najatraktivnijih devojka na našim prostorima.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Od 2019. godine ona uživa u srećnoj vezi sa našim reprezentativcem Lukom Jovićem. Luka i Sofija imaju dvoje dece, ali uprkos tome što je imala dva porođaja Sofija je uspela da održi svoju vitku liniju zahvaljujući kojoj privlači veliku pažnju.

Ipak, ovoga puta je osim vitkom linijom Sofija pažnju na internetu privukla odevnom kombinacijom. Naime, ona je veliki ljubitelj mode i kako ima i svoju liniju odeće ona neretko svoje haljine pokazuje na društvenim mrežama. Ipak, uska bela haljina sa srebrnim šljokicama je privukla i preveliku pažnju, s obzirom na to da se providela.

Sofija je snimila video na kom ustaje sa stolice i u krupnom kadru snima haljinu koja se pružala do poda. Ipak, ono što se može videti jeste da haljina, barem na donjem delu nema postavu, pa je otkrila malo više.

Inače, osim što ima oko za modne detalje, Sofiju krasi i sofisticiran ukus. Tako je ona nedavno pokazala deo svojih aksesoara. Na fotografiji koju je postavila na Instagram priči mogle su se videti papuče, kupaći, šeširi i torbice, sve poznatih modnih brendova, a vrednost ovih komada premašuje vrtoglavih 22.000 dolara.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz